Aveti dreptate, dupa o forja s-a murdarit mai tare zona respectiva. O sa incerc sa numai depasesc 4000 de ture Cel putin pana reusesc sa o repar.
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Dupa 3 saptamani de asteptari am primit raspuns de la Dacia, ca imi va suporta cheltuielile pentru reparatie. Am fost astazi la AE si am schimbat kit distributie, kit accesorii, pinion pompa de ulei si semering. La sfarsit am facut si o geometrie la roti. De la 13 30 pana la 18 a durat operatie. Sper ca nu voi mai avea probleme.
Comment
-
am mai scris pe acest forum legat de distributie.nu prea stiu termeni tehnici legate de masini. am schimbat distributia la un logan 1,4mpi din cauza unui pinion, iesise din garantie de 1 an, mi s-au inlocuit bujii, pinion, semering, curea, ulei etc. cu tot cu a doua revizie m-a costat 1400 lei. pana acu am fost la reprentanta dacia, darex auto. am trimis un mail la vocea clientului spunandu-le ca nu mi se pare corect sa schimb ditributia la doar 30 mii km., si am primit un raspuns in circa 5 zile, mi s-a spus ca pot lua accesorii in valoare de 150E cu tva. (cam valoare manoperei). ieri am ales o cotiera logan, deflectoare aripi fata si un portbagaj logan. ideea e ca masina cere bani. pt cei ce regreta alegerea masinii dacia le spun ca si la masinile SH straine sunt probleme. nu poti face o masina ieftina din piese foarte bune, iar una sh straina are piesele uzate, deci cam tot pe acolo iesi.
Comment
-
Pana la urma care ar fi un pret corect, pentru scimbarea distributiei si a pinionului cu pricina? Va intreb pentru ca anul asta prin Aprilie am fost sa schimb uleiul la Auto Cobalcescu unde il schimbam deobicei, am intrbat si cat costa schimbul distributiei + acel pinion si mi-au zis ca 1600 distributia si 1600 pinionul, vorbeau astia de milioane de parca aveam fabrica de bani acasa.
Comment
Comment