Intreaba-i poate iti fac astia revizia acum mai repede, dar tin sa cred ca nu vei rezolva nimic cu schimbul de ulei, fiindca doar sunt EMILIAN, si lor le place sa aibe service-ul plin
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Fac si revizia acum (9200km), dar uleiul il platesc pentru ca nu trebuie schimbat daca umbla la distributie, asta spun ei.
S-au suparat pentru ca am dat mail la VC sa imi puna la dispozitie o masina sa ma duca la servici si inapoi pe perioada cat masina este in service, avand in vedere faptul ca service-ul lor este inafara orasului, la vreo 5 km.
Comment
-
Mi-am luat copilasul de la spital. Cica problema a fost "Fulie arbore cu came" si au schimbat :
- Prezon fixare;
- Piulita fixare;
- Curea accesorii;
- Kit distributie;
- Intinzator curea accesorii.
Sa speram ca nu vor mai fi probleme.
Am facut si revizia, dar mai multe pe thread-ul corespunzator.
Comment
-
Si eu la fel mi-am luat amanta de la spital, imi pare rau ca nu ne-am intalnit Vali eu am fost la 16 fix la ei
La mine au schimbat :
-pinion pompa ulei
-kit distributie
-semering distributie
@ 1910 km efectuati.
Si eu sper sa fie totul ok, am curatat cat de cat zona motorului si o sa verific periodic stare lui.sigpic
Comment
-
Am observat acum vreo luna cadn m-am uitat pe la motor ceva.Pe capota cam deasupra lojei pentru ulei parca se cheama(ceva galben de care tragi si iese si e lunga) o improscare cu un lichid cam negricios-maroniu(era uscat nu stiu sigur daca e ulei) ca si cum ar fi muiat cineva o bidinea si a aruncat pe capota.Sa fie oare ulei ala?Ca m-am uitat pe acolo si nu se vede nimic altceva de unde ar putea sa sara.
Comment
-
Eu stiu ca din cauza la pinionul acela romanesc care nu este la cota exacta ,sa stricat simeringul si de aceea curgea ulei. Daca se desface sa se inlocuiasca trebuie schimbat automat si distributia sau mai bine zis kitul de distributie. Multa munca aiurea pt. o greseala de proiectare , si timp pierdut din partea clientului si nervi si dezconsiderare fata de masinile autohtone.sigpic
Comment
-
Am si eu scurgeri de ulei in zona distributiei.logan dci.trebuie sa fac un drum de paste si nu as vrea sa intru in service,ci dupa. pot sa fac 1800 km si apoi?Ce ma sfatuiti?Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
Comment