Asa e, si ma ia durerea de cap la cati euroi am dat si sa apara problemele astea.
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Am gasit poza asta pe net cu motor de 1.6 16 v.Cred ca in zona capacului aluia galben trebuie sa ma uitLast edited by ursache; 22 June 2008, 19:51.
Comment
-
Capacul ala galben e busonul de umplere cu ulei,e posibil sa se scurga si pe acolo dar f putin,mai jos de sageata trebuie sa privesti,jos la baza motorului,eu am pus niste scoci de hartie alb pe izolatorul fonic de pe panoul antifoc(cel dintre motor si caroserie)in zona acelor curele si asa vad imediat cum sare oilu pe el.Attached FilesKISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Nu. Am intrebat in ce zona trebuie sa ma uit daca am scurgeri de ulei.Capacul galben era doar un reper. Nu inteleg ce vrei sa spui cu expresia asta:"Cred ca ai o masina prea buna si ceri prea mult".Sa inteleg ca daca e 1.6 16 V nu o sa am scurgeri de ulei?
Comment
-
-
-
Originally posted by Tudor_cj View PostUrsache Loganul tau nu ii in lotul cu probleme (scurgeri de ulei) Lotul cu probleme a fost in noiembrie 2007 pana in februarie 2008.
Pana la urma vad ca-i vorba de loturi intregi.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostAsa zisul lot cu probleme "a luat nastere" la inceputul lui 2006 si continua cu brio si-n prezent.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostEu credeam ca masinile cu aceasta problema sunt cele la care nu au pus semeringul cum trebuie domnii de la fabrica si este doar chestie de noroc.
Pana la urma vad ca-i vorba de loturi intregi.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Comment