Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bearsone vezi ca distributia e in partea cealalta.uleiul de acolo de unde ne desenezi tu din alta cauza.e in zona jojei.verifica joja sau poate cand s-a verificat au manjit cu ulei pe acolo.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

    Comment


    • am muscat-o si eu

      salutare tuturor
      ma alatur si eu celor cu probleme la distributie... avean sub 10.000 de km cand am observat ca am ulei in zona distributiei. nu am crezut ca e ceva grav dar apoi am facut un drum lung de vreo 3.500 de km si la intoarcere se vedea deja ca a iesit destul de mult ulei. la revizia de 15.000 km am mers la Dacia Feleac (in Cluj) unde am lasat masina o jumatate de zi iar cand am luat-o "specialistii" m-au linistit ca era doar ceva surub desfacut la distributie si "s-a rezolvat". mi-au spus ca urmatoarea revizie este la 30.000 de km.
      de fapt ticalosii cred ca nu au facut decat mai mult rau pentru ca dupa cateva saptamani am vazut ceva maro in stanga motorului, pe langa distributie. mai tarziu aveam sa aflu ca era lichid de racire pentru ca "domnii", "specialistii Dacia", mi-au stricat si pompa de apa. am circulat cu masina "reparata" inca vreo 7.500 de km iar la 22.500 am mers tot la Dacia Feleac in Cluj pentru o revizie si am avut "frumoasa" surpriza sa mi se spuna ca a trecut mai mult de 1 an de la revizia anterioara si reparatia nu mai poate fi facuta in garantie desi masina mai are 4 luni garantie, si ca ei imi fac reparatia dar trebuie sa platesc: schimbat distributie + pompa de apa + manopera, circa 1.200 roni. acum caut un mecanic bun sa imi schimbe distributia si pompa de apa ca la porcii din service nu mai merg, daca tot nu mai am garantie (cu toate ca masina ESTE in intervalul de garantie)
      am niste nervi si niste draci de mama focului... daca sunteti din Cluj, evitati Service Dacia Feleac: taxe mari, mecanicii "asteapta ceva" si daca nu le dai, revii cu masina de cateva ori pana sa ti-o repare (in caz ca o repara)... altii probabil au alte pareri dar asta a fost experienta mea cu servisul dacia si problemele de distributie.
      salutare si numai bine.

      Fara expresii licentioase, te rog
      Last edited by darksid3; 26 February 2009, 11:53.

      Comment


      • Originally posted by bearsone View Post
        Azi am observat pete de ulei in zona suruburilor din imaginea de mai jos(zona marcata cu rosu).Citind topicul asta am inteles ca scurgerile de ulei "ar trebuii" sa fie in zona curelei de distributie.Sa-mi fac griji in ceea ce priveste distributia?Loganul meu(prestige 1,6 16v) e cumparat in iulie 2008, am 6300 km, fabricat in februarie 2008.Tot din acest topic, am inteles ca exista un lot fabricat in februarie 2008 cu probleme la distributie.
        Revin si eu cu problema mea.De unde poate fii uleiul acela din zona suruburilor?
        Azi uitandu-ma din nou am observat iar ulei in zona acea, poate chiar mai mult decat data trecuta.Am sters din nou si am strans din suruburile alea,gandindu-ma ca poate sunt nestranse.
        Attached Files

        Comment


        • Originally posted by bearsone View Post
          Revin si eu cu problema mea.De unde poate fii uleiul acela din zona suruburilor?
          Azi uitandu-ma din nou am observat iar ulei in zona acea, poate chiar mai mult decat data trecuta.Am sters din nou si am strans din suruburile alea,gandindu-ma ca poate sunt nestranse.
          nu-mi raspunde si mie nimeni?

          Comment


          • In zona aceea sunt suruburile capacului chiulasei. Cam cat de mult ulei gasesti pe acolo ? Ulei in toata regula prelins pe langa suruburi ? O poza ar fi binevenita.

            Comment


            • Ca sa-ti faci o idee, e ulei exact cat tine adancitura acea din jurul surubului.Am marcat eu cu aproximatie in poza cu cercul acela rosu.Am gasit poza asta pe forum si e cam la fel ca si in poza atasata.Am sters de doua ori uleiul si de atatea ori a aparut.
              Last edited by bearsone; 13 March 2009, 15:03. Reason: nu am atasat poza

              Comment


              • Deci nu e poza de la motorul tau.
                Posibil sa nu fie suficient stranse suruburile alea.
                Oricum din poza, nu se vede nimic.

                Comment


                • uite o poza .sper ca se vede asta

                  nu reusesc sa atasez poze
                  Last edited by bearsone; 13 March 2009, 15:08. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • mai incerc odata
                    Attached Files

                    Comment


                    • La 16 v e mai complicat putin sa iti dai seama.
                      La 1.4 se vede bine si ai loc si sa bagi degetu sa vezi ce e.
                      Va spune un om patit cu necazurile distributiei.

                      Comment


                      • Am fost de am mai strans suruburile alea la un tovaras care e mecanic auto.Am sters frumos locul ala de ulei si daca tot le-am strans, am zis sa scot "taraba" la plimbare pe autostrada.I-am dat forja, schimbat viteze 3500-4000 rot\min 150-160km\h.Am ajuns acasa si uitandu-ma,uleiul a aparut din nou.in zona suruburilor.In concluzie, m-am lamurit si cu loganul asta.Am mai dat si o gramada de bani pe el.Caruta frate, caruta......

                        Comment


                        • Du-te domnule in service, caci ai garantie.
                          Nu mai strange suruburile dupa auzite.
                          Problema este alta, de la pinionul sinterom...
                          LE: rectific, problemele nu par a fi de la pinion. Abia acum am vazut poza.
                          Last edited by Cezar; 13 March 2009, 17:03.

                          Comment


                          • pai nu e de la pinion.distributia la 16v e in partea cealalta in stanga.tu pierzi ulei in partea dreapta langa joja pe la suruburile de la capacul chiulasei.nu mai strange ca e degeaba si vezi sa nu faci alta mai nasoala si sa zica ,ca ti-ai bagat 'piciorul' acolo.daca ai garantie mergi pe capul lor.si la amea curge dar eu nui fac nimik ca nu mai e in garantie.o mai tin doi ani pana scap de leasing ,nici distributia nu am de gand sa o fa cla 60mii iar dupa doi ani cum spuneam o dau si cumpar alta.loganul nu merita sa o ai mai mult de 5 ani ca papa bani.
                            Last edited by margelatu; 13 March 2009, 17:20.
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

                            Comment


                            • Da pe acolo.M-am uitat si in partea stanga unde e distributia, atat cat am putut,si e curat ca lacrima acolo.M-am uitat si pe sub masina pe la scut, la fel, atat cat am putut si nimic,e curat.Acolo e singurul loc unde am gasit ulei, zona suruburilor de la chiuloasa.

                              Comment


                              • Mai oameni buni cand aveti probleme dinastea si aveti grantie nu va mai bagati nasul acolo.
                                Fuga cu ea la service si se rezolva o data pentru totdeauna cum a fost si la mine.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google