bine zis!!!
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Originally posted by B 74 NYT View Post...................... 4500 ture la diesel si 6000 la benzina e de plecat normal de la stop nu de scartait pe o portiune de sute de metri de mers normal nu de intors cu frana de mina pina iti miroase a disc de ambreiaj sau a roti lasate pe asfalt normal ca o sa iti dea si cu ulei la semering normal ca o sa iti bata planetarele sau iti rampa cu culbutori,dintre toti cei care au masina nu cunosc in totalitate nici cele mai elementare lucruri despre ce e un motor .............................................
Multi nu cunosc ce e un motor (poate nici nu-i intereseaza) dar iti spun ca multi nici nu le-au forjat si au gasit oloi la distributie scurs.
Comment
-
sunt cazuri si cazuri dar nu sunt la fiecare colt de strada,titiul meu diesel are 63.000 km la bord si nici o scurgere,si am mai plecat si eu de la stop in goarna si i-am mai dat si eu fuleu in depasiri si turata la aproape maxim,dar nu e zilnic,dar la 5.000 km a mea are parte de toate placerile ca si la o femeie,uleiuri,filtre,spalari interne de motor cu solutii de specialitate(nu or fi eficiente dar sunt bune),mai curatam mufe,mai stergem senzori,mai spalam exterior motorul sa poata si el respira,dar eu cred totusi tine de felul in care conducem fiecare
fiecare cu boalile lui
DRIVE SAFEsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Nu stiu cat de incet a curs la mine, dar cand am schimbat uleiul la 7500km, am dat afara doar 2,4 litri. Eu ma gandeam ca e rodaj, am facut si multe drumuri pe autostrazi in perioada aia, am zis ca e normal sa consume. Si la BMW, la VW, la Audi consuma cam un litru la 5000 km, ma gandeam ca e cat se poate de normal. Mie au inceput sa-mi apara pete pe capacul ala abia la 14000 km, dar din ce am scris mai sus clar pierdea ulei de mult...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nu e normal sa piarda 1 l de ulei in 5000 km...indiferent ca e bmw-u sau mercedes sau dacie.
in toamna cand scot uleiul am sa masor cat a mai ramas din cei 3 litri...pana atunci...stau cu stres...
Pot sa merg oare la drumuri mai lungi fara sa imi fie frica ca patesc ceva ? (sa pierd tot uleiul sau sa se rupa vreo curea)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Aceiasi intrebare mi-am pus-o si eu anul trecut. Trebuia sa fac un drum in Europa de Vest chiar in perioada cand asteptam sa ajunga piesele, ca m-au programat in service dupa 3 saptamani de la constatatea problemei. Eu am ales sa nu risc si am lasat masina acasa.
VW, Audi, masinile nemtesti, ca nu prea am avut treaba cu alte masini, consuma asa cum ti-am zis si e ceva normal.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
O data cu mine, un prieten si-a luat Golf 5. Cand a facut 4000 km s-a aprins becul la ulei si a trebuit sa completeze. Deci masina noua. Ca sa nu mai zic de second hand-uri, pot sa-ti dau cinspe mii de exemple. Poti sa intrebi si intr-un service ca sa te convingi.
In fine, si ca sa "let's get down the business", ar fi mai bine sa dai o tura in service si sa clarifici problema. Fie alba, fie neagra, nu poti sa stai cu ea asa. Daca e "boala cea veche", asta e. O sa treci si peste asta, nu e mare paguba. Ar fi mult mai rau daca mergi cu ea asa si iti crapa cureaua de distributie. Nici nu vreau sa-ti mai spun ce costuri ar implica asta...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment