ceva de genu e si la mine....eu am vrut sterg tot...dar nu se sterge pata(cred ca e demult acolo)si astept sa curga....dar refuza....cred ca lacrimeaza doar fffff putin..si se va strange in mult timp.
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Si mai sigur ar fi cu o cheie de 10 sa desfaci cele 3 suruburi care tin capacul de plastic, il dai jos si vezi cureaua de distributie.
Comment
-
este ceva normal uitata si la alte marci de masini e aceeasi chestie nu ai pierderi de ulei ci doar sa umectat ca doar nu este un punct fix semeringurile si de la caldura mare se umezesc f putin devin foarte moi daca ar fi dure sa nu scape chiar de loc tiar face santuri in locul care este frecarea dar lucrand intrun mediu gras e normal sa se adune si putin praf si se si intind grasimile,asta nu inseamna ca ai pierderi de ulei,degreseaza la toamna cand este mai rece si ai sa vezi ca se pateaza mai greu
Comment
-
pinionul buclucas!
Mda...astazi am fost in service conform programarii!Mecanicul,baiat de nota 10 , stia exact ce are de facut,lucrat curat,explicativ,am stat langa masina tot timpul ,am vazut fiecare etapa de lucru,am facut si poze!Inlocuit pe garantie: nenorocitul de pinion SINTEROM (vezi atasamentele)care cauzeaza atata stres,simeringul,cureaua de distributie si intinzatorul.S-a montat pinion - Made in Spain si kit distributie-made in England ! Mentionez ca nu s-a demontat capul de bara directie cum am vazut mai sus,nu-mi dau seama de ce s-a demontat la ceilalti....Intradevar , nu are pe unde sa curga ulei decat pe la acel simering(se observa picatura la simering in partea de jos),in schimb nu curgea convingator,cred ca intradevar
curge prin porii materialului din care e facut pinionul.Mecanicul mi-a spus convingator cu nu are cum sa mai fie vreo problema.....vom vedea!= ABS Plus 1.6 Mpi =
Comment
-
la mine si fara sa dau capacul jos vad pinionul incercuit din poza...umed....dar nu arunca ulei...numa ca sub distributie e praf uleios...mai bine zis..praf cu urme de ulei..ca e fff putin ulei in praf..doar suficient cat sa fie de alta culoare praful de acolo...
pot da jos usor capacul?? fara sa mai demontez altceva ?Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Mumus,uleiul care curge pe la simeringul de la distributie datorita pinionului buclucas(a doua poza postata de mine) ajunge pe pinionul incercuit de tine din poza ta si de acolo pe cureaua de distributie.Ca sa te convingi sigur daca da ulei pe acolo, mai bine te duci la un service,platesti o verificare pentru ca masina trebuie ridicata pe elevator si demontat: roata fata dreapta, aparatoarea de plastic si capacaul de plastic inferior distributie.Atunci se vede clar daca curge ulei pe acolo sau nu.Asa elimini toate suspiciunile.Sa demontezi singur e cam dificil.Nu e imposibil dar...destul de incomod!Last edited by nicu_studio; 20 July 2009, 22:03.= ABS Plus 1.6 Mpi =
Comment
-
nu contest faptul ca pierd ulei pe la ...pinion....semering...
incerc doar sa inteleg cat de tare tre sa curga ca sa trebuiasca obligat schimbat.....
ca daca e doar putin umed...nu asa tare ca in postul 644 poza 2 ce pot pati daca o las asa...
@ Urs...pot da doar cu o cheie de 10 capacul jos???? nu tre sa mai desfac/dau jos ceva?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by nicu_studio View PostMda...astazi am fost in service conform programarii!....................
Nu tiam ca sa da jos si baia de ulei
Sper sa fie totul OK (sigur e )
Mumus eu nu vad la tine nici o scurgere.
Comment
-
Se da si baia jos Octaviane pentru ca nenorocitul asta de pinion se afla in carterul motorului pe axul arborelui cotit si se monteaza intai pinionul apoi baia care i-l prinde inauntru,pe el se afla un lant care antreneaza pompa de ulei.Cred ca operatia asta se poate face doar in service ....fara elevator n-ai nici o sansa sa o faci in particular....si daca nu ai garantie intra vreo 7-8 ore manopera ceea ce nu-i putin deloc,la care mai adaugi si pretul pieselor cred ca se ridica la vreo 800 RON pe putin.....
Mumus, nu am inteles ,alea sunt pozele tale s-au le-ai pus drept reper?In acea poza nu se vede nici o scurgere, cureaua pare uscata.= ABS Plus 1.6 Mpi =
Comment
-
nu , aia nu e poza mea...
eu am aratat doar ca la mine pinionul ala e umezit....
am facut acum 3 poze..am sa le pun diseara..cand ajung acasa. acu se vede clar si pata , si pinionul umezit...la fel ca si pana acum..nu imi curge vizibil nicaieri...si nici capota nu e murdara...am sters-o special..si e impecabila.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment