Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut,ma bag si eu in seama pe aici cu aceeasi problema:scurgere ulei prin zona mentionata de majoritatea de pe topicul acesta;M-am dus la service cu gandul de a face un schimb de ulei +filtru la 18.000 km,bineinteles revizia de 1 an o facusem acum vreo 5 luni,cand surpriza:imi spun ca nu imi pot face schimbul ca masina are o scurgere,bla bla,programandu-ma pentru astazi:am ajuns la ora 7.50 la Campina,la ora 8.00 era pe elevator,mecanicul apucandu-se de treaba,schimbandu-mi kitul distributie;totul a decurs destul de repede ,aprox 3 ore...ceea ce vreau sa intreb si eu este daca dupa interventia aceasta se va repeta "grozavia";multumesc

Comment

• am revenit in sfarsit cu poze.
      in poza 1 si 2 se vede umezeala de care vorbeam...nu curge....e asa de vreo luna..de cand am vazut prb...(cine stie de cand o fi asa...) in poza parca pare mai urat decat in realitate.
      In poza 3 am incercuit axul pe care vad eu umezeala...dar nici de acolo nu curge...doar luceste...(in poza 3 nu se vede axul acela lucind..de aia l-am incercuit)

pareri ? is it safe ? pot merge asa....vreu sa merg sambata la balea si la vidraru...
      Attached Files
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• De mers poti merge linistit,dar problema trebuie neaparat rezolvata dupa ce te intorci.

Comment

• pai si dupa ce ma intorc daca nu e pata modificata...are rost sa ma apuc de dat bani?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• s-ar putea ca la tine ca si la mine sa nu fie problema cu pinionul. se poate sa fie de la un surub care nu mai are loctite pe el. cel putin la mine, cam asta ar fi cauza pt ca transpiratia aia a aparut abia la peste 25k km.
            sigpic

Comment

• o sa aflu dupa drumul pana la balea....daca nici acolo nu o sa curga...atunci asa ramane pana la 60000km cand tre sa schimb oricum distributia

ce surub zici ca ar trebui strans sau etansat???

se oate o poza cu surubul?
              Last edited by mumus; 22 July 2009, 22:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am observat de curand pete de ulei la motor. Nu stiu daca sunt in zona distributiei, dar atasez cateva poze. Am facut programare la service peste 2 zile, sunt curios ce o sa-mi spuna acolo.
                Attached Files
                http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• Te rog specifica anul de fabricatie si Km la bord.
                  AC/DC- RIDE ON

Comment

• Originally posted by sergiu_psc View Post
                    Am observat de curand pete de ulei la motor. Nu stiu daca sunt in zona distributiei, dar atasez cateva poze. Am facut programare la service peste 2 zile, sunt curios ce o sa-mi spuna acolo.

Din pacate ai scurgeri de ulei in zona distributiei. Trebuie schimbat pinionul buclucas + kit-ul de distributie.
                    Sper ca ai garantie....si cum zicea si colegul, spune-ne nr de km si anul fabicatiei.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Multumesc pentru lamuriri!
                      Da, masina este in garantie, e fabricata in martie 2008, am si garantie extinsa la 3 ani. Pana acum am facut 39.000 de km. Eu ii schimb uleiul la 10.000 de km, la ultimul schimb (facut pe la 30.000) nu avea nici o pata de ulei, a aparut dupa 35.000.
                      Am citit pe forum ca in perioada aceea a fost un lot cu probleme, se pare ca si a mea face parte din categoria aia, din pacate.

Comment

• dar "sangereaza" nu gluma...si cam tarziu, mult mai tarziu
                        ma gandesc si mai mult ce ar putea fi la mine. sa scap usor doar cu un loctite pe surub?
                        sigpic

Comment

• Avem acelasi an de fabricatie (achizitionare aprilie 2008) si aceeasi problema.(dar km mai putini)

Ar fi mai practic ca cineva sa faca un tabel cu masinile care au avut probleme.(anul si km)
                          Last edited by q_acdc; 3 August 2009, 20:45. Reason: Automerged Doublepost
                          AC/DC- RIDE ON

Comment

• Miercuri dimineata trebuie sa fiu la service pentru scurgerea de ulei si tot atunci o sa-i fac si revizia de 40.000 de km. Va tin la curent.

Comment

• masina din 2006 decembrie/38oookm am mers azi la reprezentanta Dacia Logan (Carrefour Constanta),au desfacut si au zis ca problema este din cauza unui surub care trebuie sa aiba mastic ???
                              Au spalat si au montat la loc.
                              Ce parere aveti ?
                              La voi pinionul (roata dintata) de la axa cu came ,tot asa rosie este(arsa)?

Comment

• Trebuia sa faci niste poze cu pinionul respectiv. Alimentezi frecvent de la Rompetrol?
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google