Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu reusesc sa urc pozele.........
    rompetrol fiind benzinaria cu floare ? DA

Comment

• Nu-mi dau seama de care pinion zici...e in interiorul motorului sau in exterior?
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• zona cu rosu (sper sa mearga si pozele)

Comment

• din pacate am intrat si eu in hora celor care au avut probleme cu scurgeri de uleiul pe la distributie. masina este din iunie 2008 si are in prezent 27300 km.
          au schimbat:
          1. garnitura carter ulei
          2. simering distributie
          3. pinion antrenare pompa
          4. curea distributie
          5. solutie curatat motor (care arata ca nou )
          6. geometria
          daca nu aveam si am, slava domnului, garantie, toata distractia ma costa 442.28
          pinionul cica este frantuzesc. de parca nu puteau sa puna din start asa ceva...

PS: poze puteti viziona in postul #644
          Last edited by bogdan_1984; 6 August 2009, 17:09.
          sigpic

Comment

• Si care mai era distractia Bogdane? Aveai o masina care merge impecabil, bagai doar benzina si schimbai uleiul... te si plictisesti...
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• eu nu m-am plans. nu am zis ca e o masina proasta. nu, nu! defapt, tot raul inspre bine. am pinion frantuz acum, curea de distributie noua (care probil nu va fi schimbata la 60k km), motorul luna si geometria facuta
              sigpic

Comment

• prima si a doua inainte de operatiune.
                restul.........ce era in interior ....
                si problema cu pinionul axei cu came .
                Attached Files

Comment

• Ciudata culoare....de obicei aspectul rosiatic de pe anumite componente ale motorului este cauzat de aditivii folositi de Rompetrol...dar e alta poveste.

Comment

• am mai vazut ceva de acest gen in cazul esapamentului (in apropierea chiuloasei)..
                    eu cred ca semeringul nu este chiar asa distrus.(nu stiu cum arata la altele)
                    dar despre faza cu acel prezon ce trebuia sa aiba mastic ..ce zici ?
                    Last edited by sallee; 6 August 2009, 20:10.

Comment

• Sfatul meu prietenesc: Evita sa mai alimentezi de la Rompetrol. Alege orice in afara de astia.

Comment

• dupa ce au terminat treaba,am incercat cu mana cureaua de la alternator,cred ca este foarte intinsa.
                        motivatia inginerului : intinzatorul este autoreglabil!
                        asa sa fie ?

Comment

• DECI !!!!
                          Este posibil ca simeringul sa fie obosit ?
                          Cum sa procedez ?
                          Attached Files

Comment

• cum procedezi schimbi distributia ca o data data jos e danger sa pui pe cea veche si inlocuiesti acel semering
                            ai posibilitatea sa al pui tot pe cel vechi dar nu te sfatuiesc
                            al dai jos mai strangi arcul acele de pe spate si al pui la loc
                            semeringuri bune sunt cele rosii cele negre se duc mai repede
                            sfatul meu daca tot dai jos distrbutia schimba toate semerigurile,cureaua de distributie si acel rulment intinzator cat si capacul pompei de apa,schimba si cureaua alternator cat si rulmentul intinzator al curelei alternator
                            mare atentie sa ai pana pt la toate fuliile exista un lot care nu au aceasta pana si din cauza asta face joc si din cauza jocului creat de fulie strica semeringul

pe banii tai schimbi ce doresti eu ti-am dat doar un sfat

stima!!!
                            Last edited by AGENTUL NYT; 10 August 2009, 14:09.
                            sigpic
                            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Revin cu detaliile promise.
                              Am fost in service si am facut doar revizia de 40.000 de km.
                              Cu pierderea de ulei in zona distributiei nu am rezolvat deocamdata nimic. Mecanicul s-a uitat si a zis ca este putin ulei curs pentru numarul de km ai masinii, a degresat zona astfel incat sa nu se mai vada pata si mi-a zis sa mai vin peste o mie de km sa vada cum se prezinta. Am facut de-atunci aproape 500 de km si pata de ulei a reaparut, asa ca saptamana viitoare ma reintorc in service, de data asta pentru remedierea problemei (cel putin asa sper).
                              http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• "sergiu_psc"
                                La care service ai fost ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google