Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu mai stiu cat era manopera dar garnitura si prezoanele mi se pare ca urca la vre-o 1000 de lei,iar in legatura cu baia de ulei nu vad ce legatura are

Comment

• Poate sa spuna cineva cu siguranta ca daca la cureaua distributie ajunge ulei ea se va rupe mai repede??

stie cineva, a vazut cineva o curea de distributie logan 1.4 rupta, sau sectionatA? ce contine in afara de cauciuc?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• in interior contine o armatura de un fel de ata,sfoara...si da,am vazut curea mancata de ulei

Comment

• Nu va jucati cu scurgerile de ulei in zona distributiei.Uleiul acela ataca cauciucul in timp.Am vazut cel putin 20 de curele rupte din cauza asta.Nu prea merita riscul sa circulati cu ele asa.un singur dinte rupt de pe curea duce la decalarea distributiei si mai departe la tocanita regulamentara de supape.
          Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

• Totusi nu inteleg de ce ar fi asa scumpa o garnitura chiuloasa, spunea cineva mai sus de 1000lei cu tot cu prezoane? e doar o garnitura de imbinare, ce naiba nu e baie de ulei sau chiuloasa in sine. La dacie 1310 o gaseai si la peco cred si era ieftineala, o schimbai pe rampa singur.

Azi am gasit intr o parcare o curea distr. rupta, nu stiu de la ce masina era oricum ceva mic gen matiz, parea destul de sanatoasa, cu un fel de armatura de sfoara si niste straturi ca de textolit, in genul tortilor de genti de voiaj
            Last edited by lord_wader; 11 June 2010, 17:58.

Comment

• da dacia 1300,1310,nova ,super nova si solentza (daca nu ma insel)garnitura de chiulasa era di clingherit,la logan e din tabla siliconata

Comment

• garnitura chiulasa 1,5 dci am gasit la 86 roni una mai naspa iar de origine 118 roni..ulei nu cred ca pierzi pe acolo.cel mai probabil pe la garnitura de la baia de ulei care ma mult de 60 roni nu are cum sa fie.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• e posibila o eventuala pierdere ,mai degraba o prelingere pe la garnitura de chiulasa,chiar in spatele motorului

Comment

• Eu am schimbat cureaua, semeringul si pinionul la 12000 de km, pe garantie, acum am sesizat ca e umed din nou in zona fuliei. Pun si o poza.
                    Ce parere aveti?
                    Attached Files

Comment

• acum insemnand dupa cati km? se rezolva fara probleme, daca mai ai garantie la masina sau la operatie. in mod normal nu ar fi trebuit sa mai ai probleme acolo.
                      sigpic

Comment

• numai in zona aia e umezit?

Comment

• M-am uitat si in fata la motor. Parca se vedea ceva. Am ster locul si acum mai astept un pic sa vad daca se mai murdareste locul. Acum am 31 000. La masina numai am garantie. Pe operatie nu stiu daca iti da garantie

Comment

• din moment ce lucrarea a fost efectuata intr-un service dacia autorizat,obligatoriu ai atat garantia piesei/pieselor cat si garantia lucrarii,un an parca era

Comment

• A trecut mai mult de un an de atunci

Comment

• cam naspa dar la cum arata acea umezeala eu nu mi-as face nici cea mai mica grija

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google