Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cum sa nu-si faca omu griji?
    masina are 31000km nu 310000.
    e normal sa-faca griji

Comment

• nu zic ca nu e normal sa-ti faci griji dar la cat se vede e mizilic,sa vezi la alte loganuri pe la 10.000 sau 15.000 toata zona umpluta de ulei ,pe capota,pe lonjeron...,atunci ar trebui sa-ti faci griji,cu toate ca o sa tina destul cureaua

Comment

• Intru si eu in club ... da ulei binisor avand in vedere ca a sarit si pe capota , are 12000 km si am sesizat scurgerea de ulei la revizia de 2 ani.

Am programare pentru marti la Nalba si as dori sa stiu daca ar trebui sa mai schimbe altceva inafara de urmatoarele?
        - kit distributie,
        - pinion ... banuiesc ca il am pe cel de Sinterom,
        - simering distributie

Geometria la roti e obligatorie, nu?

Am de gand sa stau langa mecanic sa iasa treaba ok.
        Last edited by vali2k; 9 July 2010, 19:14.

Comment

• mai trebuie inlocuita si garnitura la baie,cat despre directie nu e neaparat obligatoriu

Comment

• Am observat si yo ieri o pata de ulei pe capacul de metal de la distributie, am citit threadul si vizualizat cateva poze postate aici si mi-am dat seama ca am aceeasi problema la un logan din 2005 ambiance la 48000 km. Problema mea este urmatoarea: anul trecut cam tot pe vremea asta am skimbat cureaua de distributie + acel semering pt ca masina mea este cumparata SH si am vrut sa stau yo linistit ca am schimbat distributia dar yo nu mai am garantie la masina si deci pot sa merg la orice mecanic sa fac aceasta operatie si m-ar interesa un cost aproximativ al acestei operatii + pompa de apa pe care am inteles ca e bine s-o schimb odata cu distributia.

Iata si 2 poze cu paguba. Mentionez ca am sters un pic urma de ulei ca sa vad cat de des curge
            Attached Files
            Last edited by darksid3; 11 July 2010, 11:40.

Comment

• in service dacia valoarea lucrarii e undeva la vre-o 1000 lei fara pompa de apa,daca tu vrei sa schimbi pompa e problema ta dar nu se merita la 48.000

Comment

• Cu pompa de apa m-am lamurit ca nu se merita la 48000 si am vb cu mecanicu care mi-a schimbat anu trecut distributia si a zis ca e sigur de la semering dar e posibil sa nu trebuiasca sa schimb si cureaua de distributie daca nu a curs ulei pe ea. Ideea e ca tot tre sa deschida capacu ala ca sa vada si apoi sa merg sa cumpar si distributia daca e nevoie...poate sa ma inteleg la magazin cu vanzatorul si daca nu e nevoie de ea sa o pot inapoia si sa-mi restituie banii

Comment

• si eu am scurgeri tot ca ale tale... merg asa de mai bine de un an, am cumparat si eu kitul de distributie, dar tot mai aman operatia, ca nu am pierderi de ulei,nici scurgeri...doar o umezeala...o prelingere.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @mumus te-ai uitat si pe lateral pe la cureaua de la alternator daca a dat ceva si p-acolo ca e posibil sa sti si la mine tot la fel e..s-a prelins pe capac si e oleaca si pe lateral
                    Last edited by pacoste; 11 July 2010, 18:53.

Comment

• nu curge...m-am uitat, si ma uit destul de des,umezit e, dar nu curge.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da cam asa e si la mine nu e curs da e umed n-am gasit vreo balta de ulei ceva p-acolo ca la ceilalti dar oricum ma duc la mecanic sa rezolv problema ce ma dispera e faptul ca abia anul trecut am schimbat distributia si acu tre s-o skimb iar o gramada de bani aruncati pe apa sambetei

Comment

• tine-ma si pe mine la curent te rog.

Comment

• eu unu nu as schimba cureaua pentru umzeala aia,plus de asta nici nu mi-as pierde timpu cu demontatu carterelor de la distributie,si ai grija,o data demontata cureaua este indicat sa o inlocuiesti fiindca daca o tensionezi iar la 168 Hz s-ar putea sa ai surprize avand in vedere ca ea deja are cativa km la activ

Comment

• Am si yo o idee...nush daca e buna sau nu, dar ce-ar fi daca tot suntem atatia cu problema asta si mai mult ca sigur vom mai fi pt k din ce vad yo aici cam nici unu nu are acel pinion de renault ci de Sinterom, sa ne strangem si sa facem o petitie cu mai multe semnaturi catre fabrica poate ne rezolva ei problema asta cum au rezolvat-o si pe cea cu protectia la rugina...greseala e a lor ca nu au folosit de la inceput acest pinion de renault.. multi au patit-o la inceput in primii 10 000 km altii mai apoi adica totusi este o problema la toate masinile si mi se pare corect sa cheme in service fiecare automobil ca sa rezolve problema asta cum fac si celelalte marci auto..

Comment

• eu unu iti dau dreptate ,dar fii realist ,nimeni nu se va baga si nimic nu se va rezolva,impaca-te cu ideea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google