Solutie Pt Curatat Rugina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Solutie Pt Curatat Rugina?

Am si eu o mica intrabare....cine stie o solutie de curatat rugina?
    JUST ME.....30-rdd......

Sunt spereiuri diferite tipuri incearca la supermarketuri la raionul auto.

Comment

Daca ne-ati zice un nume ceva o marca , o poza ar fi perfect...

sigpic

Comment

Exista un produs... se numeste feruginol.Aveti in urmatorul link fisa tehnica. http://www.policolor.ro/pdf/ro/feruginol.pdf Se gaseste la magazinele care vand produse chimice,lacuri si vopsele.
        sigpic

Comment

WD-40 e ok, si curata si previne aparitia.
          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

In afara de feruginol mai poti incerca Protecta 3 in 1
            http://www.policolor.ro/pdf/ro/protecta.pdf, care va tine loc si de grund inainte de vopsire
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

Eu am aproape un an de cind am folosit feruginol,si nu a afectat in nici un fel tabla sau vopseaua...sunt multumit.Ce e rau,ca emite un miros urit cind actioneaza...si ramina in masina cam o saptamina...indiferent cit de bine ar fi spalata.

Comment

eu am pe plafon o bucata mica de vopsea sarita.(de la vreo piatra)...am rugina acolo,....putina dar exosta..cu ce sa curat ? ca dupa aceea sa dau cu un creion cu vopsea peste. (sa nu vopsesc peste rugina).
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

am cumparat produsul asta. vreau sa il folosesc la arcul de pe partea dreapta fata, unde calca pe placa aceea neagra, ca a inceput sa scartaie. dar este bun si anticoroziv. este un pic mai scump decat wd40
                  sigpic

Comment

din supermarket lai cumparat?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

da, din carrefour. vreo 98 lei a costat. are 100 ml. wd40 era un pic mai ieftin, vreo 85 parca, tot de 100 ml

9,8 lei am dat pe spray, respectiv wd40 era 8,5 lei. am uitat sa pun virgula
                      Last edited by bogdan_1984; 27 October 2009, 23:31. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google