If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Probleme Maneta Stergator Parbriz Cu Computer De Bord
Probleme Maneta Stergator Parbriz Cu Computer De Bord
De cateva zile nu mai merge maneta de stergator parbriz in sensul că dau să spăl parbrizul dar nu arunca apa. De asemenea nu mai marge nici computerul de bord in sensul că nu pot să schimb nimic a rămas cu afişajul kilometrilor.
In schimb stergatoarele merg.
Care să fire problema.
revin cu rezolvarea.
dupa ce am reusit sa scot maneta si sa curat contactele tot nu s-a rezolvat problema.
am cautat atunci problema la sprituitorul de parbriz. acolo aveam unul din fire rupt(mancat se pare de soareci) s-a rezolvat cu banda adeziva.
nu mai cita ultimul post!
Last edited by Seba; 9 November 2017, 17:16.
Reason: Automerged Doublepost
revin cu rezolvarea.
dupa ce am reusit sa scot maneta si sa curat contactele tot nu s-a rezolvat problema.
am cautat atunci problema la sprituitorul de parbriz. acolo aveam unul din fire rupt(mancat se pare de soareci) s-a rezolvat cu banda adeziva.
scriu si eu aici, ca sa nu mai deschid thread, si in ideea ca poate ma ajuta cineva.
problema este asemanatoare, sau chiar la fel cu cea a lui reddog: m-am suit in masina si am vrut sa spal parbrizul si nu mai mergea, nu am avut timp sa caut problema si am plecat la drum. in timp ce mergeam am observat ca nu mai pot sa comut functiile computerului de bord, deci butonul din capatul manetei de la stergator, inactiv.
acum rog pe domnul reddog sa ne spuna daca dupa ce a lipit firul ce la gasit rupt de la motorasul sprituitoarelor de parbriz a rvenit si-a butonul computerului de bord. cu alte cuvinte daca aceste 2 probleme a avut, la el, aceeasi cauza, firul ros de soareci, ca acel fir am inteles ca la gasit intrerupt de soricei. la mine nu am apucat sa unblu pe nicaieri sa vad de unde poate fi problema.
multumesc...
am umblat ieri dupa masa si am gasit firul de la motorasul sprituitoarelor de parbriz, nu ros intr-un loc, si tocat in 5-6 bucatele si bahat in aeroterma. ) nu am mai avut ce sa fac cu el. trebuie sa iau astazi o bucata de conductor electric si sa il montez.
nu am idee daca dupa ce o sa fac operatiunea asta o sa isi revina si butonul de schimbare a functiilor computerului de bord. in aceasta privinta poate ma lamureste si pe mine cineva.
multumesc.
Last edited by mallibu; 18 March 2014, 09:19.
Reason: Automerged Doublepost
problema rezolvara. dupa inlocuirea firului de la motorasul rezervorului de lichid pentru parbriz si-a revenit si butonul pentru schimbarea functiilor CB.
la mine nu mai merge cand cuplez pe pozitia a2-a de stergere... 1 si 3 merg, pe 2 decat daca imping nitel maneta catra fata... are cineva aceeasi problema?
Am aceeasi problema, doar ca la pozitia 1. La inceput ii mai gaseam pozitia in care mergea dar acum nu mai merge decat daca imping in stergator un pic. Banuiesc ca s-a erodat vreun contact inauntru.
Eu patesc cu stergatoarele asa: pun contactul si arde siguranta de 30.Am avut stergatoarele desfacute sa le schimb lamelele,le-am pus dar nu bine si s-au dus peste cheder. Am desfacut ansamblul,desfacut capat motoras,invartit ax motoras si angrena bratele,remontat ansamblu.Pe liber,ansamblu functiona,cand l-am prins in cele doua suruburi,a ars din nou siguranta.
Doar pun contactul si arde siguranta! Ce-i de facut?
Multam fain.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment