Salutare , Acum 3 zile am obesrvat ca pierd antigel ... destul de mult cam 100 ml la 15 km.... in zona distributiei se prelingea peste tot , pompa de apa avea cam 40.000 km , am ales sa cumpar alta pompa si alt kit de distributie... am curatat toata mizeria de pe motor am mai etansat si capacu la chiuloasa si la termostat am inlocuit pompa de apa kit distributie... semeringurile erau ok de la axe , urmatoarea zi dimineata dupa ce facusem 50 km am verificat nu curgea nimik totul curat. Azi dimieata am facut un drum de circa 15 km am oprit dupa 20 de secunde sub masina picura rau antigel. am desfacut iar la distributie totul curat , antigelu vine de undeva din spatele pompei de apa exact unde se imbina conducta care trece pe sub galeria de evacuare sub fisele de la bujii ... cineva mi-a spus ca tot de la pompa de apa curge ca asa curg ele prin spate... pompa fiind noua fabricata germania ...
E posibil sa curga pe la conducta aia , sa mai intamplat, auzit la cineva ?
Maine trebuia sa plec si in concediu... sa dus tot...
Astept Pareri , sfaturi pentru rezolvare... in ultumu timp am bagat f multi banii in masina ... sunt complet dezamagit . e vorba de un logan 1.4 preferance 2004 103.000 km in bord
E posibil sa curga pe la conducta aia , sa mai intamplat, auzit la cineva ?
Maine trebuia sa plec si in concediu... sa dus tot...
Astept Pareri , sfaturi pentru rezolvare... in ultumu timp am bagat f multi banii in masina ... sunt complet dezamagit . e vorba de un logan 1.4 preferance 2004 103.000 km in bord
Comment