If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
se pare ca mi-am luat masina intr-un ceas rau...
de ieri se aude un `bazait` suparator la boxa din usa stanga(fata)
daca pun mana pe usa dispare...
ce suruburi ar trebuie stranse? Sau e altceva?
am verificat boxa si nu e descentrata
Am scos grila am schimbat difuzorul am facut de toate
cu siguranta e fata interioara a usii(nu stiu cum sa o numesc)
ce sa strang si cu ce
sau dati-mi voi o solutie
Azi e sambata si am ceva timp liber (mai ales ca m-a invitat meseriasu` la o cafea-cica nu o da la pace) o sa ma uit in detaliu sa vad ce e si o sa revin cu rezultate
Are difuzoare normale,redare mixta nimic special,motivul care face ca fata de usa sa flambeze e greu de precizat,ca fixare,ca pozitionare nu am gasit vicii de fabricatie sau montaj,doar un surub de fixare -dif fata stinga care dupa spusele lui a fost demontat- Eu am propus o solutie simpla si consider practica.
Posibil ca si difuzoarele sa fie cauza ,calenus acuza si o slaba redare a bass-ului...
Totusi am propus sa-si inlocuiasca dif cu ceva mai performant-Poate ceva neindicat in cazul de fata dar din pct. propriu de vedere vorbim de chestii mai detaliate,fine ,de gust,etc...-Eu am ceva de la Blaupunkt cu redare pe 2 cai, sincer nu am sesizat sa vibreze fetele de usi la volumuri normale . la volume maxime.. cind imi vibreaza si oglinda retrovizoare din interior nu mai zic nimic de usi...
Distorsioneaza bocsele dar daca vrei sa le schimbi pe garantie vine cu un bat si o pereche de casti,si masoara sunetele,asa mia facut si mie im zdronganea , am incercat sa schimb boxa pe garantie dar au venit cu batul si bla bla bla
Nu distorsioneaza nici o bocsa!!! Pur si simplu `joaca` fata de usa!!!!
cica nu ai ce sa-i faca!!!
cred ca am sa vb la dacia sa vina ei sa o faca...sau macar sa o lipeasca cu super glue
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment