If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poti sa incerci sa le cureti, dar poti sa le si schimbi, mai ales ca te apropii de 30.000km, cand oricum se schimba bujiile. Eu am cumparat de la Adras de pe Turda, cu 7.5 Ron/Buc, ceea ce este destul de ok, asta ca sa nu mai stai tu cu peria de sarma, sa te chinui sa le faci distanta intre electrozi, etc. In concluzie, ai putea sa cureti/schimbi bujiile, pt a vedea daca apare vreo schimbare.
Nu mai stiu exact cat am dat pe filtru, dar oricum este in jur de 50Ron. Si vezi ca pt bujii iti trebuie o cheie mai mica, oricum sunt 2 tipuri in comert, una mare, si una mai mica, iar tie iti trebuie aia mai mica. Si pt filtru, iti trebuie o surubelnita in cruce.
Btw, am aflat ca sunt mai multe tipuri de bujii, cu un electrod, cu mai multi, care e diferenta si care-s mai bune ? Recomandari ? Daca tot fac treaba asta nu cred ca are rost sa ma calicesc la 10-20lei ....
Inainte sa imi schimb bujiile, am avut si eu o discutie cu andrei, legat de nr electrozilor. Concluzia a fost, ca bujiile cu mai multi electrozi tin mai mult, dar in rest, nu influenteaza consumul, sau puterea masinii. Cand mi-am cumparat bujiile, de la magazinul mentionat intr-un post anterior, bujiile cu 3 electrozi erau 12.5Ron (acum o luna, o luna juma). Acum nu mai stiu la ce pret sunt.
Mai sunt si bujiile Bosch cu 4 electrozi, cam 50 ron 4 bucati. eu am ales cele de la renault cu w electrozi, care sunt cu foarte putin mai ieftine .
Cam asa, in jur de 12 ron, cred ca maxim 14...offf tare naspa a picat faza asta tre sa strang din buci grav pentru zecile astea de ron...aveam banii prea bine calculati ...
nu stiti pe cineva in cluj care n-are ce face cu 4 bujii ?)
Da, e bine. Eu parca intelesesem ca ar fi 12 ron toate 4, de aia ma miram de pret.
Oricum, eu cand am luat bujii m-am uitat sa fie alea facute in Mexic, se gasesc mai greu dar sunt mai bune.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment