si ce ar trebuii sa fac in cazul acesta ce se schimba?
Probleme Cutia de Viteze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daca nu cupleaza complet inseamna ca nici nu ii merge cu 5. Daca a cuplat...trage cu 5 si o scuipa...nu e din cauza ambreiajului.
Posibil sa fie si ceva pe la timonerie...o bieleta comanda ceva. Aceasta piesa are o importanta vitala pentru precizia si usurinta cu care intra in viteze.
Sent from my GT-B5330 using Forum RunnerLast edited by alessandro; 7 July 2013, 12:42.
Comment
-
Am mai strans ambreiajul si vad ca si-a mai reveenit..a mai ramas 1 si 5 care mai face probleme..ma voi duce saptamana asta sa schimb uleiul la cutie..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Problema Logan: "agata" La Schimbatul Vitezelor
Salutare,
Am un logan 1.2 16V, GPL, cu 59000 de km. Am o problema cu el la schimbatul vitezelor. Agata. Cel mai mult in treapta 2, dar face in toate vitezele. Am verificat uleiul si este la nivel si arata destul de bine, galbui transparent. E ciudat ca nu face chiar tot timpul si nu intra de fiecare data la fel de greu. Dar parca s-a ingreunat efectiv schimbatul vitezelor.
Inainte de asta de vreo luna incoace la plecatul de pe loc, dupa franare se aude o mica bataie, ca si cum ar avea joc un cap de planetara. Joc nu are ca face numai atunci, nu pe gropi, curbe etc. oare are vreo legatura?
Din ce am cautat si citit pe forum am vazut ca poate fi de la sincroane, pana la bucsa de la schimbator, etc.
Ati mai avut careva probleme de genul?
Mersi anticipat.
Sper sa nu fi facut un topic nou degeaba, dar din ce am cautat n-am gasit probleme asemenatoare.
Comment
-
vezi sa nu atinga in protectia de la toba,ca este o protectie exact in dreptul tijelor...eu asta am patit acum vro 2 ani de la zapada..
Legat de problema mea,am mai strans putin ambreiajul si nu mai face la fel de rau..mai face figuri la bagatu in viteza dar nu la fel de des..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Am verificat si protectia respectiva si e la locul ei, si am verificat si bieleta, si nu pare sa aiba cauciucul rupt, am miscat cu surubelnita de ea si lucraza ok. Pe viitor o sa schimb uleiul si mai vedem apoi.
La motorul de 1.2 tot 3.1 litri intra in cutia de viteze? Ca nu am gasit nicaieri. Si tot 75w-80 e recomandat? Ma gandesc sa iau Mobil, mi se pare un ulei ok caliate - pret.
Va multumesc.
Comment
Comment