@gabya99 daca se confirma de la service ca este placa de presiune de vina atunci ce pot sa spun , ghinionul tau , au am un amic cu un Vw Golf nou care dupa 6000 de km a schimbat kit ambreiaj.
Probleme Cutia de Viteze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by prometheus; 30 November 2014, 14:32.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
-
Salut.
Cine a mai schimbat kitul de ambreaj in manopera a intrat si geometria rotilor? Ce stiti este necesara sa se faca si verificarea unghiurilor de fuga sau nu?
vineri am programare si vreau sa stiu sa nu ma pacaleasca sa platesc o lucrare de doua ori. Pretul kitului + manopera este de 1400 ron.
Comment
-
1400 lei ?? este enorm de mult !
Normal ar trebui sa-ti faca si geometria rotilor din fata.Last edited by prometheus; 2 December 2014, 20:10.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by gabya99 View PostSalut.
Pretul kitului + manopera este de 1400 ron.
Uite aici doar un exemplu:
Comment
-
Daca nu ma insel , ca sa dai jos cutia de viteze in prima faza trebuie scoase planetarele dinspre diferential ceea ce implica demontarea fuzetelor si implicit demontarea cap-urilor de bara pentru directie.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
pai de geometrie vorbea si el, nu de directie.
Originally posted by gabya99 View PostSalut.
Cine a mai schimbat kitul de ambreaj in manopera a intrat si geometria rotilor? Ce stiti este necesara sa se faca si verificarea unghiurilor de fuga sau nu?
vineri am programare si vreau sa stiu sa nu ma pacaleasca sa platesc o lucrare de doua ori. Pretul kitului + manopera este de 1400 ron.
Comment
-
bine bine, zicem ca umbla la capetele de bara, asta inseamna va desface suruburile capetelor de bara de pe fuzeta...
asta nu inseamna ca se va modifica ceva pe la convergenta...
dar ca sa se scoata planetara, nu trebuie scoasa fuzeta de pe bascula? de ce sa se umble la bieleta de directie?
PS: du-te imbracat mai ponosit la cererile de oferta de pret, pentru manopere in "serviceuri" cu ora de manopera scuuuumpa....Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment