La fel am patit si eu.Placa este de vina.Trebuie sa inlocuiesti kitul ambreaj.Kitul m-a costat 270 Valeo iar manopera 200.
Probleme Cutia de Viteze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poti inlocuii doar placa, Dar e greu de demontat acolo, si manopera costa cat piesele. De asta se recomanda sa schimbi tot chitul. Daca a picat azi plata peste o luna poate sa pice discul. Atunci ce faci? Dai inca 2-300 ROn pe manopera?sigpic
Comment
-
Am schimbat ieri kitul de ambreiaj Si nu mai am probleme.
Era sparta placa de presiune. Avea doua pale indoite.
Am gasit un mecanic bun care m-a taxat asa:
200 Ron Manopera
290 Ron Kit ambreiaj
A zis ca a mai montat acest kit la multe masini si nu a avut probleme.
Am mai intrebat la cateva service-uri si cea mai ieftina oferta era de:
400 Ron manopera
370 Ron kitul
Sunt multumit.
Comment
-
Sal!
Am o mica problema cu cutia mea de viteze si anume ca in treapta 3 simt la mana ca si cum ar carai. NU se aude niciun carait, dar asa se simte la mana. Alta mica problema ar fi ca cateodata nu-mi intra in marsarier. Stiu de faza cu caraitul din cauza sincronizarii, de aceea mai intai o bag in treapta 1 dupa care imediat in marsarier, sau o bag foarte usor direct in marsarier, dar cateodata nu-mi intra. Are careva idee care e cauza si cum poate fi rezolvata? Oricum la primavara o sa am revizia si ii zic sa se uite si la asta, dar pana atunci poate stie cineva ceva Multumesc anticipat!
Comment
-
Probleme Cutie Viteze Sh
am cumparat o cutie de viteze de la dezmembrari, am achizitionat si kit de ambreiaj nou luk, problema este ca imi patineaza discul si am ulei sub masina. Banuiesc ca pierd ulei pe la semeringul prizei de putere. A schimbat cineva acest semering, se gaseste, precizez ca la mine in oras nu am gasit...si pot sa schimb acest semering, fara sa desfac cutia de viteze?
Comment
-
daca e cel de pe priza nu ai alta varianta decat sa dai iar cutia jos , pozitinoarea lui prin sageata din poza
Comment
Comment