@Mihai, n-am verificat ce spui tu acolo, dar ai dreptate. Acum explica-ne si de ce acel zgomot dispare atunci cand pui un kit de ambreiaj Sachs sau Luk.
Probleme Cutia de Viteze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by vitriol View Post@Mihai, n-am verificat ce spui tu acolo, dar ai dreptate. Acum explica-ne si de ce acel zgomot dispare atunci cand pui un kit de ambreiaj Sachs sau Luk.
O cauza mai poate sa fie diferenta de cota intre canelurile de pe priza si canelurile din mijlocul discului. Nu am masurat asta, dar cineva care urmeaza sa faca lucrarea poate masura cu un subler.sigpic
Comment
-
pentru cei care cunosc cutiile de viteze,am si eu o intrebare
- unde este acel splint intre trenu fix si priza care intra in butucu discului de ambreiaj
atasez si o poza cu--arbore primar cutie logan--
„Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca
Comment
-
@alessandro - tot face....zgomotul se opreste doar la apasarea completa a pedalei.....
Când ma jucam cu discul nou, si îl zdraganeam, arcurile făceau zgomot rau de tot.....si era nou......dzeu cu mila.....vedem....cat tine, tine....
Comment
-
Vasile 66 - Nu înțeleg ce vrei sa spui!
Originally posted by alessandro View PostAm schimbat ambreiaje de Renault si Logat cat sa mi ajunga 3 vieti. La nici un kit nu am gasit acel stift si de pe nici o masina nu am dat jos asa ceva.
Cel mai corect e sa va duceti intr-un service Dacia (reprezentanta) si sa cereti sa vi se spuna ce element genereaza acel sunet. Bafta!sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostPriza e piesa separata si intra si se prinde pe tren printr-un splint. Acolo nu sunt cota pe cota si au joc, jocul de acolo genereaza acel sunet. Nu ai ce sa ii faci.
Priza e piesa separata si intra si se prinde pe tren printr-un splint. Acolo nu sunt cota pe cota si au joc, jocul de acolo genereaza acel sunet. Nu ai ce sa ii faci. La Dacia 1300-1410, priza avea doua puncte de sprijin, unul pe tren (in cutia de viteze) si altul in capatul vibrochenului, la logan priza nu mai intra in vibrochen.
unde este acel splint de care zici tu? la cutiile de logan
daca tias spune de unde vine acel zgomot as dezvalui un secret de stat,si as avea probleme cu sri-ul
sa stii ca nici in reprezentante nu vei afla de unde vine,nu au voie sa dezvaluie acest secret de stat
asta ca sa fie pe intelesu tau,alti colegi inteleg ei cam cum sta treabaLast edited by vasile 66; 10 May 2016, 09:08.„Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View Post
Cate cuti de viteze ai desfacut?
Din nou...la nici un Logan care avea ambreiajul original de fabrica nu am gasit asa ceva.
Am schimbat kitul de ambreiaj cu Sachs sau Luk (oem nu modificari)...zgomotul a disparut.
Ca o fi aparut dupa 10 sau dupa 100 mii km...nu am de unde sa stiu
Comment
Comment