M-am lamurit cum e cu demontarea plasticului din stalpul usii. Totul se gaseste in manualul de service pagina 1098-1099.
Greirasi In Usi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Troncaneala in usa din stanga spate.
Va salut, problema mea este legata tot de zgomote pe la usi. Sunetul este departe de a se numii "greierasi". Este mai mult o troncaneala. Sunetul vine din zona stalpului din spatele scaunului soferului sau de la usa stanga spate. La balamale m-am uitat si nu pare nimic nestrans. Troncaneala apare la drumuri cu denivelari minore sau piatra cubica... Trebuie mers in service sau o pot rezolva eu?
Comment
-
Scotlandbear: daca ai timp si garantie du-te in service.Dar cu provocarile tehnice ale masinutei tale ce faci? Nu ai tu putin timp odata sa incerci singurel? Ceva satisfactie nu doresti?Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Mai intai nu trebuie sa-ti lipseasca din masina o trusa de surubelnite torx. Costa in targ 10 lei. Are toate marimile pentru toate suruburile de la logan.Arata ca o trusa de imbusuri(acele chei hexagonale ,indoite la 90 de grade). Pe urma sa ai manualul de service logan si la pag.1098-1099 iti arata cum se desface plasticul de la stalp. Chiar daca nu ai facut asa ceva ,orice lucru are un inceput! Si poate o sa-ti placa,cine stie?Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Sau schimbi invelisul bolturilor, daca ai cu ce...
Comment
-
Mie ami trancane pe partea stanga spate ceva sunetul este o bataie tabla pe tabla am crezut ca a picat buretele ce desparte fierul ala de la inchidere de tabla de la usa si se loveste si am desfacut fata de la usa nu era nimica.Daca smucesc de usa nu se aude nimica cand merg ma inebuneste.Tind sa cred ca o fi tabla aea din stalp ca alte idei nu mai am.O sa-l desfac pe sambata duminimica sa vad daca rezolv ca nu mai suport zdranganeala.
Comment
-
Si eu m-am gandit ca au un rol.Care? Aveam de gand sa desfac si eu stalpul,dar am dat cu banda pe piesa in care se inchide usa si pe langa faptul ca au disparut complet vestitii greierasi,zgomotul la inchiderea usilor din fata este mai infundat si suna mult mai bine.
am facut aceasta operatie acum o saptamana si banda tine foarte bine.
cand vor aparea din nou,inlocuiesc banada, ca nu e un capat de tara!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Si la mine se aude un troncanit ... De la sofer mi se pare in usa dreapta spate iar pasagerul din dreapta spate spune ca e la sofer. Spuneti-mi ce sa fac... Am scos tablitele din stalpi, am verificat usa din dreapta spate ... Nimic help!
Comment
Comment