E de la rola centurii.
Greirasi In Usi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by ciky View PostSi eu am probleme cu greierasii...numai ca la mine se aud pe partea stanga in stalpul unde este prinsa centura
sa fiu sincer pe mine ma scosese din sarite sunetul acela ,parca troncanea toata masina ..dupa indepartarea lui sunt in al noualea cer ,eu pe langa faptul ca am indepartat tabla aceea ,am aplicat pe interiorul plasticului de la stalp un material de se pune pe interiorul boxelor ...Attached Files
Comment
-
S-ar putea sa fie bolturile de la usa .... sunt 20 de ron , mie alea imi scartaie , le schimb din 30.000 de km in 30.000 .... foarte prost acel sistem .... se manca , canturile ....
Comment
-
Originally posted by dani p View PostSi la mine se aud greierasi in stalpul din stanga...la rola centurii ce e de facut?
Comment
-
Multumesc alin
cand oi avea timp ma apuc de desfacut
Comment
-
Originally posted by dani p View Postla rola centurii ce e de facut?
Comment
-
Macaraua geamului are unul sau mai multe suruburi slabite, desfa fata de usa si strange toate suruburile.
Comment
-
Pentru Greierasi In Usi......
Asa mi s-a intamplat si mie,am un logan 1,4 mpi si acum are 31000 km intr-un an.Se duc bucsile sa le zic asa de pe stalpii unde se inchid usile.Se tocesc de fapt si usa incepe sa scoata un zgomot ciudat,un scartait deranjant. POTI sa le schimbi sau ca sa incerci un pic de scoci sau banda sa vezi daca mai face.Daca si atunci mai scartaie e ceva in usa nush ce sa zik.
Comment
-
Stie cineva cum se desface plasticul de pe stalpul dintre usi ca sa pot ajunge la vestita tablita, care genereaza greierasii mei in stalp(aici se aude sigur ,in stanga la sofer)?Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Si eu am o problema asemanatoare , cand inchid geamurile(electrice) se aude un scartait foarte urat si dupa ce leam inchis se aude daca trec peste o grapa sau ceva, am un prieten exact la fel pateste si el! Ce se poate face?
Comment
-
Se curata chederele sau se unge macaraua.
Comment
Comment