Am O Problema !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am O Problema !

Salut.. Am o problema la masina ! Azi dimineata dupa ce a venit tata de la biserica, am coborat jos pana la masina.Cand ma apropiam de ea "mi`a sarit ceva in ochi" toba era lasata in jos.Cand ma duc si misc de ea .. se misca in voie buna.Si m`am aplecat sa vad sub masina de unde se misca stiam ca aveam o problema cu acel tampon de la langa intermediara.Dar surpriza.. cred ca sa rupt fix la iesire din catalizator.De acolo se misca si parca se roteste putin daca o fortezi.Azi nu pot face nimic...sarbatoare no service !

Se poate suda? sau trebuie alta noua ?

Va rog orice sfat imi e de ajutor !

poti suda orice , preferabil sa fie cu argon .
    Last edited by Cristi_Xp; 15 August 2011, 15:33.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am fost jos si m`am bagat sub masina ! Concluzia.. intermediara o pot scoate cu mana.. e rupta in am2 capete.S`a schimbat si sunetul e mult mai infundat.
      Deci la Sudat cu ea ?

Comment

Mergi la stelco si te rezolva.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Unde stau eu nu prea e prin zona Stelco.. Din cate vad pe site la ei : Bucuresti ,Brasov, Cluj, acolo au service-uri.Maine merg aici in oras la mine la un service sa o ridice pe elevator.. si sa o rezolve.

Comment

pai ce in Boston la voi nu aveti service?hai ma ca nu e ceva nemaintalnit.te duci la reprezentanta Dacia in Botosani ,la Xandor sau la orice service din oras.lasa Stelco ,ca nu a vazut ca esti din Boston colegul din Bucuresti.
            Last edited by margelatu; 15 August 2011, 16:50.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

sau in Dorohoi poate gasesti, ca e mai aproape
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Cred ca rezolv treaba aici la mine in oras !

Comment

CMD, scuze, nu am fost atent la locatie, my mistake....
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

Treaba rezolvata.. Cost 35 de lei ! A sudat ala cu simt de raspundere

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google