Cand Calc Ambreiajul Sau Ridic Piciorul Se Aude Un Zgomot Ca De "rontait"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cand Calc Ambreiajul Sau Ridic Piciorul Se Aude Un Zgomot Ca De "rontait"

La ambreiere, respectiv la ridicarea pedalei se aude un zgomot gen "rontait" (zici ca freaca cablu pe undeva) in zona ambreiajului. Am fost la service au scos un cauciuc ce acoperea tija de care e prins cablu de ambreiaj in motor au bagat niste vasilina si au dat cu un spray pe acolo si zgomotul a disparut, au reglat ambreiajul sa tian ami jos. Insa dupa 2 luni a reaparut zgomotul si ambreiajul tine mult mai sus, alt mecanic (nu cel de la service) mi-a recomandat sa nu mai bag acolo vasilina ca ii poate cauza ambreiajului.

vezi ,rulmentul presiune sau placa,.

Comment

toate benzinarele fac asa stai linistit nu e nici o problema ...km cat mai multi

Comment

@barna marius, da asa mi-a recomandat si un alt mecanic sa le schimb insa nimeni nu spune daca e sigur placa si cat de complicat ar fi de schimbat ...

@bogdan_radu nu e zgomotul acela specific benzinarelor (ca de motor motorina) ce dispare atunci cand calci ambreiajul

Comment

mie nu-mi face :|

Comment

si la mine face , am uns cablul cu putin ulei dar zgomotul apare , am inceput sa ma obisnuiesc cu el

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google