If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma bag si eu in seama, asa am stiut si eu de la dacia ca R nu e sincronizat. Si nici tr 1. De aia nu le poti cupla calumea din mers. Si e oarecum logica explicatia.
cum zice-o vorba plina de "duh" : daca tot ne-ai dat rahat de mancare, da-ne si lingura (argumenteaza tu cum de e sincronizat - te bazezi doar pe acel cod de piesa?)...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Domnu seba ai grija cum vorbesti bre ca te iau de urechi si iti dau ban bre
)))))))))) si iti dau si vreo trei saptamini pauza ca sa poti sa te duci la biserica sa iti speli pacatele bre
(argumenteaza tu cum de e sincronizat - te bazezi doar pe acel cod de piesa?)...
Daca programul cu piese al Renault minte, atunci va mint si eu pe voi. Dar asta nu prea se intampla, cel putin pana acum nu am gasit vreo eroare in program.
Salut astezi am bagat in march-arrier dar nu apucase-m sa opresc de tot masina si deodata aud un zgomot in cutie dar fiind prima data cand am facut asta nu sa intamplat nimic deosebit sper sa nu se mai intample si alta data
Cv de logan nu are sincronizator pentru spate. Ca sa bagi trebuie sa stai pe loc altfel risti sa barbieresti pinioanele din cv si sa observi ca nu mai poti sa mergi inapoi.( asta e cazul mai fericit) ca altfel ar putea chiar sa se faca muci toata cutia.
daca nu a mai scos sunete atunci sa zicem ok dar oricum sa luat un span de pe pinonul de mars-arrrier
Si sa stai pe loc, daca bagi prea rapid in R caraie un pic, daca e si incalzita cutia, caraie tareee.
Eu ca sa evit caraiala, simulez ca o bag in tr 3 si apoi bag in R. Testat, nu mai caraie (dar sa nu rupi schimbatoru).
Daca si tr 1 n-are sincron, atunci de ce nu caraie cand o bagi in tr 1 si numai in R?
La 37000 cat are loganul meu, am observat de curand ca atunci cand se incalzeste, cam dupa 100 km de functionare, se aude un zgomot asemanator cu acel al masinilor cu tractiune spate, adica zgomot de diferential. Sa fie de vina uleiul din cutie? Trebuie schimbat?
Da, sunt aproape convins ca este de la diferential, dar ma gandeam ca poate ar fi din cauza uleiului din CV, altfel nu-mi explic dece se manifesta numai dupa un rulaj mai mare. Daca merg cu masina pana in 100 km nu se aude nimic.
Ma intriga faptul ca masina a iesit din garantie acum 1 luna si deja i-am schimbat cureaua de distributie pentru ca pierdea ulei pe la semeringul de la palier.
Acesta sa fie inceputul problemelor?
nu mai posta consecutiv. ai 10 minute sa-ti editezi propriul post, folosind butonul "edit"
Am si eu o problema...Daca ma poate ajuta cineva....In general cand bag in march-arrier si nu din mers...Stau pe loc....Se aude un carait..Ff urat....Oare de la ce sa fie cum sa fac sa nu mai sune..Da ma poate ajuta cineva
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment