Apesi ambreiajul pana la capat? Nu se agata presul sub pedala? Incearca sa bagi tr1 sau tr2 fara sa eliberezi ambreiajul, apoi incearca iar R. Ar trebui sa intre fara sa caraie...
Cutie De Viteze
Collapse
X
-
Faza cu ambreiajul e simpla o poti indrepta fara sa caraie nici cutia, nici taticu
bagi in "marsalier" cum se zice in popor, cand ai si piciorul pe frana daca observi ca nu intra ti impins de schimbator spre marsalier si ridici incet piciorul de pe ambreiaj intra fara sa mai caraie
Comment
-
Da, metoda "incearca cu un ciocan mai mare" functioneaza si asta, dar nu stiu in timp ce/daca va avea urmari.
daca inainte de a da R, dai cu ambreiajul apasat un 1 sau 2, intra R fara caraieturi. Pana acum n-a dat rateuri metoda. Bine, tine si de cum e reglat fiecare ambreiaj in parte ...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
salut am si eu aceea problema cu cloncanitu se aude de exemplu bag 1a dau inainte su dupa aia marsalier si cand cupleaza ambreiaju se aude, sau in mers cu a 2a iaradaca iau piciru brusc de pe pe acceleratie si intra in frana de motor atunci iar se aude, cei care au avut aceasi problema sa-mi zica cum au rezolvat si ce a fost de vina !?
Comment
-
uita-te la scut, subcadrul fata, dar in primul rand la bieleta de preluare de cuplu care este in spatele ansamblului motor si descarca pe traversa din caroserie (vezi poza)
Bafta!Attached Files
Comment
-
Baieti,nu are rost sa blamam Loganul ca nu intra in marcharier.Are vecinul Opel nou 1,4 dimineata trebuie sa stea sa o incalzeasca nu intra in viteze,caraie cutia...L-a costat 13000 eurashi..nu e mare pricopseala fata de logan.Intra in macharier (daca vrea)din prima.Daca nu..mai incercam o data.Merge faza cu un 2 sau 3 scurt apoi marcharier..
Comment
-
Ieri am oprit masina in panta si nu am tras frana de mana ca am bagat in viteza mai exact in masalier si dupa ce am luat piciorul de pe frana surpriza masina a luat-o la vale noroc ce eram in masna ca am tras repede frana de mana dupa aceasta patania ma apuc sa incerc tot in panta respectiva cutia de viteze intoate treptele si surpriza in treapta 3,4,5 masina mergea la vale am mai incercat inca o data masina dupa se s-a miscat 1 metru si numai in treapta 5 a mai plecat la vale credeti ca este vreo problema normal cand bagi in viteza masina trebe sa nu se mai miste?
Comment
Comment