Deobicei trag frana de mana si pe urma bag in viteza dar am vrut sa vad daca bag numai in viteza daca sta masina la vechea dacie nu mergea frana de mana si bagam in viteza si nu se mai misca de pe loc !
Cutie De Viteze
Collapse
X
-
In functie de raportul treptei de viteza si inclinatia drumului, da, se poate sa plece masina la vale chiar si daca e bagata in viteza. Daca vrei s-o lasi in viteza cand e parcata, foloseste numai treapta a 2-a si mereu frana de mana sau poti folosi numai frana de manaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cand sunt noi nu prea caraie,nici macar marsarieru ,cu timpul incep .Oricum mie mi se pare o diferenta enorma fata de cum intra in viteza la 16v decat la celelalte...s-ar putea sa fie diferenta de timonerie.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
la schimbator doar maciulia e schimbata, tija e aceeasi. timoneria dintre cutie si scimbator difera de la mpi la 16v, dar cutia in principiu e tot aia. adica aceleasi rapoarte, tot jh3...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ai dreptate. La 16v nici nu simt ca misc levierul dintr-o viteza in alta. Am condus si Prestige dCI de 85 CP si parca agata la fiecare schimbare de treapta(cu toate ca e pe cablu). Pana acum mi-a intrat in marsarier din prima de fiecare data. La 1.4 si 1.6 ma mai chinuiam de 2 sau 3 ori pana sa intre in marsarier(nu de fiecare data face ci numai cand vrea).fara linkuri externe
Comment
-
culmea, la dizal, desi e pe cablu, cutia are "click" ca si o masina sport. nu inseamna ca "agata", o cutie care egata nici nu intra nici nu iese calumea din viteza, uneori poti sa rupi schimbatorul si tot degeaba. nu-i cazul la cutiile pe cablu, dar noi am vrea sa intre ca-n unt, sa nici nu stii daca esti sau nu in vitezaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostDeobicei trag frana de mana si pe urma bag in viteza dar am vrut sa vad daca bag numai in viteza daca sta masina la vechea dacie nu mergea frana de mana si bagam in viteza si nu se mai misca de pe loc !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Florin am oprit motorul cu frana calcata dupa care am bagat in viteza masalier si am lasat frana si masina a curs usor la vale sa fie vreo problema ca am 3 mm peste joja la ulei maxim sa nu am compresie daca bag in treapta 1 si 2 nu sunt probleme si in celelalte viteze depinde cum prinde pozitia la rotile din cutie?
Comment
Comment