PH2: Cand Apas Bordul Cu Mana Pocneste Plasticul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PH2: Cand Apas Bordul Cu Mana Pocneste Plasticul

Salutare,

Am urmatoarea problema cu bordul la un Logan PH2. Cand apas cu mana pe el la mijloc in zona celor doua guri de ventilatie pacane undeva in zona geam spre dreapta. Se simte si la mana pe portiunea de la exterior unde este airbag-ul.

Am slabit suruburile de pe acea parte, am cautat sa-l pozitionez mai bine, le-am strans cu simt de raspundere. Degeaba. Am bagat mana pe dedesubt sa caut fire, n-am gasit nimic. Am slabit surubul de sus la stalp, tot la fel face.

S-a confruntat cineva cu problema asta la PH2?

Mersi

Plasticele de la bordul loganului trosnesc. In primul rand sunt de calitate slaba si in al doilea rand masinile scumpe au bordul turnat dintr-o singura bucata tocmai pt a nu se misca bucatile de plastic unele fata de altele.
    sigpic

Comment

slabeste suruburile...intre caroserie si bord pune niste bucati mici de burete subtire sau folie din aceea ptr pus sub parchet, din poliuretan...apoi strange suruburile. Nu mai are voie sa trosneasca in acel loc...la fel ar trebui facut la toate imbinarile cu trosnituri...

alta solutie...obisnuieste-te :-)
      e-mail: office@stickere.info

Comment

In spatele airbag-ului pasager, bordul se sprijina pe un patrat metalic. Mi-au spus la service ca de acolo este problema. Si-a facut joc prinderea in plastic. O sa incerc sa slabesc toate suruburile si sa bag mana prin spate. O sa pun pasla.

Off Topic: Cele doua grile negre din fata pe unde intra aerul le-am protejat cu pasla de aspirator. Exista la Carrefour bucati mari de pasla din care se poate taia la marimea dorita. Le-am lipit cu buline mici de adeziv luate tot din Carrefour plasate astfel incat sa se intinda foarte bine pasla. In timp se pot schimba foarte usor.

Comment

Problema cu zgomotul in zona centrala nu este nicaieri unde a fost descrisa aici,ci in alta parte,am avut-o si eu(cateodata o mai am) si este greu de rezolvat.Daca se desface bordul se va observa ca zona unde se dirijeaza aerul spre parbriz este dintr-un plastic lipit in anumite zone de bordul propriu zis(un soi de sandvis),iar zgomotul apare intre aceste doua plastice(superior(bordul) si cel inferior(canalele de dirijare aer parbriz)).Eu am incercat ca rezolvare si introducerea de mici buretei intre cele doua plastice(cat de cat fortat) si cateodata tot mai face,mai ales cand este frig.O sa demontez iar bordul si o sa-ncerc sa bag f. usor cu pistolul cate putina spuma poliuretanica sa incerc sa tin cele doua plastice usor distantate sa nu mai clampane si apoi sa imbrac bordul pe interior in fonomin.Va tin la curent.Am trecut de faza cu strans suruburi,purfix pe bolturile de ghidaj bord etc.Sper ca m-am facut inteles.
          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

cine demonteaza bordul sa faca si fotografii la el (spatele plasticului si caroserie). mersi.

am inteles ca acum la noile modele nu mai sunt probleme de asezare a bordului (plastic pe plastic, plastic pe metal).

Comment

Intru-totul de acord cu colegul Burtosu. Exact acele canale de dirijare a aerului catre geamurile laterale (usi) provoaca acele zgomote. Pe cel din fata soferului l-am rezolvat fara sa dau bordul jos - am demontat viziera si ceasurile de bord. L-am imobilizat cu ajutorul masticului introdus fortat intre acel canal si bordul propriu zis. Pe viitor vreau sa dau bordul jos ca sa rezolv problema pentru totdeauna.

Comment

in zonele de fixare cu suruburi ale bordului ar trebui pusa o garnitura de cauciuc. sunt imbinari plastic pe metal. cand sunt variatii de temperatura nu vor aparea probleme.

cablajele trebuie infasurate din loc in loc cu banda cu burete adeziva de buna calitate.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google