Probleme La Directie???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme La Directie???

Salut. De vreo 14 zile mi se pare ca masina trage intr-o parte. Care pot fi cauzele? La ce sa ma astept? Cand virez maxim sa ies dintr-o parcare sau ceva mi se pare ca roata din dreapta de invarte '' sacadat'' nu stiu cum sa explic.... poate e doar o iluzie de a mea ) Ma puteti lamuri si pe mine?
    Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Face si in mers la curbe?...cati km ai?
    Poate fi un cap de planetara...pot fii rulmentii,couciucurile.....
    Da si tu mai multe detalii

Comment

Am 48.200 km cu masina. Cauciucurile trebuie schimbate ce-i drept.... in mers nu face doar ca trage putin intr-o parte. Ma gandesc sa nu fie presiunea din pneuri o sa trec pe la o vulcanizare. Ce parere aveti ?
      Ambition

Comment

Da incerca si asa....si cred ca ar fii bine o echilibrare...

Comment

Asta doresc sa fak desi am echilibrat rotile doar de 2 saptamani,..... cred ca a sarit un plumb. Daca era ceva defect trebuia sa imi bata roata banuiesc. nu ?
          Ambition

Comment

Mi s-a intimplat si mie la o masina mai veche.mersesem cu un burduf spart la planetara,si am capatat putina uzura.Mergi la un mecanic !

Comment

Verifica neaparat presiunea la pneuri , daca nu asta e problema incearca sa mergi la un service sa se uite ei mai atent nu e de juicat cu directia la masina.
              Bart: I am through with working. Working is for chumps.
              Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Daca este planetara se aude ca un troznet sau sacadat(repetat). Plus ca ai avea senzatia ca se blocheaza. Ar trebui sa gasesti un loc sa te invarti in cerc, bracat la maxim, ar trebui sa se auda un pacanit continuu. La 45 de mii se poate strica o planetara. Nu e exclus. Dar nu cred ca ar trage dreapta, din cauza planetarei.
                S-a intamplat de mai multe ori sau o data? A fost roata din dreapta pe pietris si stanga pe asfalt? Ai servo?
                Ai dat cumva in vreo groapa?
                Poate sunt mai multe cauze, de la bielete, presiuni in pneuri, inclinare de drum, deformari, combinate...
                Cred ca cel mai simplu si ieftin e o ridicare pe rampa. Nu stiu cat de repede te rezolva la Dacia la service si daca se tine cont de programare, eu asa as face...

Comment

Te sfatuiesc sa vezi daca se incinge roata respectiva (janta, butuc). S-ar mai reduce numarul cauzelor posibile. E posibil sa ai un etrier care ramane blocat, sau un rulment gripat.

Comment

Nu o sa ma credeti dar mie mi-au spus in service ca masina mea "trage" deoarece nu are bara de torsiune.
                    Loganul se vinde incomplet!

Comment

Cred ca te-au pacalit. Bara de torsiune are rolul de a ajuta la mentinerea stabilitatii la masina, sa nu se rastoarne in curbe.

Comment

Si pe ambiance lipseste...

Comment

Poate ei stiu ca are bara antiruliu, sau cam asa ceva, denumirea exacta nu o cunosc.

Comment

@r3duc: Daca ai directie mecanica, posibil sa se fi stricat caseta de directie. Si la cea hidraulica se poate strica, dar mai greu.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Logan din ian. 2008, chiar azi am aflat ca soferul a facut un accident urat, s-a dat peste cap de vreo trei ori, din fericire nu a patit nimic. Masina e irecuperabila. Chestia e urmatoarea: conducea normal, cand nu l-a mai ascultat volanul (a inceput sa se invarta singur). A intrat pe camp si s-a rostogolit de trei ori. Cei de la service i-au spus ca s-a blocat directia. Si ca au mai avut si alte cazuri.

A mai auzit cineva de cazuri similare? Se poate asa ceva? E defectiune din fabrica? Mersi pentru raspunsuri.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google