Suierat Cutie De Viteze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suierat Cutie De Viteze

La loganul meu cumparat in 2008 a existat un suierat in viteza 1. La revizie am semnalat aceasta problema, iar cel de la service mi-a spus ca e un zgomot in limitele normale, si se datoreaza faptului ca pinionul pentru treapta 1 nu a fost prelucrat perfect, si de acolo apare acel suierat.Credeti ca as putea cere schimbarea pinionului de treapta 1 pe garantie?
    A doua problema la cutia meea este intratul in marsalier, in proportie mai mare de 50% nu intra din prima, sau caraie cand intra.
    Din pacate cutia la vechea masina, o dacie berlina de 25 ani, functiona mult mai bine si dupa 25 ani decat cea de la logan

asa am patit si eu cu marsarierul, dar daca te porti mai " bland " vei vedea ca intra usor
    deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

secretul e sa numeri pana la 5 cu ambreiajul apasat, inainte sa bagi in marsariere

Explicatia e ca trebuie sa se opreasca cutia din miscare atata timp cat nu e sincron pe marariere

Comment

sau sa dai in a5a si dupaia sa dai R

Comment

Trapta de mers inapoi nu este sincronizata, de aceea cind cuplezi mersul inapoi, roata trebuie sa fie perfect oprita. In ce priveste zgomotul pe care il semnalezi in treapta I, se poate rezolva in garantie daca nivelul de zgomot este peste cel inscris in caietul de sarcini al producatorului (un fapt destul de greu de demonstrat). Cu putina bunavointa din partea unui Service din reteaua Dacia, cred ca poti rezolva problema (bine ar fi sa schimbi pinionul viteza I si trenul fix). In ceea ce priveste comparatia cu batrina Dacie, hai sa fim seriosi! Poate uneori exageram cu nemultumirile fata de Logan, uitind prea repede anumite situatii in care am fost cu Daciile.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google