Trepidatii Volan.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca e asa, posibil sa fie probleme cu unghiul de alunecare.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Asta am zis si eu in primul post ...
      sigpicMy ride

Comment

Unghi de alunecare nu e tot aia cu unghiul de fuga.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am gresit eu ... stiu ce e ala unghi de alunecare andrei stai linistit ... poplar este diferenta unghiulara dintre directia in care se invarte un pneu si planul rotii cauzat de indoirea peretilor interiori ai pneului sii ai suprafetei d rulare ... pe cand unghiul de fuga este unghiul de inclinare longitudinala al pivotului
          sigpicMy ride

Comment

Ciudat este faptul ca si eu pateam asa la vw dar putin mai diferit
            cand ajungeam la 120 se simteau trepidatii in volan si culmea, cand ajungeam la 130 nu mai era nici o problema si chiar nici in ziua de astazi nu imi pot da seama si nu am gasit o explicatie "de ce.."

Comment

Sunt multe constante ... echilibrat unghiuri gume etc ...
              sigpicMy ride

Comment

Trepidat Volan

imi trepideaza volanul foarte mult pe la 40km/h si imi trage dreapta.dar la o viteza mai mare nu mai trepideaza asa rau.ce credeti ca poate sa aiba?

Comment

Mizerie in jante. Noroi, gheata, etc. Eventual si o echilibrare roti.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

am uitat sa spun ca am luat si o groapa cam tare si de atunci imi cam trepideaza asa rau

Comment

pai daca ai luat groapa de ce mai intrebi care-i problema ? poate ai avut noroc totusi, schimba roata si poate nu mai vibreaza, (dar daca zici ca-ti trage intr-o parte ... ) s-ar putea sa te fi facut de cel putin o bieleta de directie In concluzie dac schimbarea rotii nu te satisface fuguta la service pt. verificare si unghiuri de directie daca ti s-atras din lonjeroane chiar ai pus-o solutia .....dupa constatare si reparatie actiune in instanta impotriva administratorului drumului pentru recuperarea sumei daca nu ai casco

Comment

schimba roata cu rezerva in caz ca ai jante de Tabla si vezi dak mai face....daca continua bagate prin service
                        Numai bine
                        sigpic
                        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

daca ai luat groapa de ce mai intrebi care-i cauza ? schimba roata daca nu mai trepideaza e partial bine dar daca i-ti trage intr-o partein continuare ai pus-o de cel putin o bieleta de directie, poate ai noroc si totusi nu ai bulit si altceva sau nu s-a tras din lonjeroane asa ca fuguta la service pentru remediere si refacere unghiuri de directie... solutia finala actiune in instanta pentru recuperarea pagubei impotriva administratoruli drumului daca nu ai casco

Comment

salut baieti, apropo de trepidat, v-am auzit de echilibrat, mizerie si altele: sa va zic:
                            eu am o trepidatie mica de la 80 la 140 iar peste 140 deja o simt destul de bine!!!
                            am echilibrat la trei serviceuri de roti anvelopele, am incercat si cu cele de iarna si cu cele de vara, am fost la service, zic mecanicii ca e ok cu bielete si cauciucuri, dar trepidatia ramane!!!ce poate sa aiba?sincer m am saturat!!!recomandati mi si mie un service roti in zona slatina-craiova!!poate o rezolva baietii buni!!!merci anticipat!!!

Comment

@dorunicola...problema mare...discurile le ai strambe din cauza la placute nu ai facut schimbu la placute cand trebuia...am patit si eu problema asta si intr-un final m-am bagat in service la ASV si aveam discurile strambe
                              sigpic
                              http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Si eu de ceva vreme aveam un tremurat al volanului foarte deranjat...chiar si tinand de el strans dardaia,nu mai zic daca probam liber.Am egalizat azi presiunea in pneuri si s-a rezolvat.Nu mai are pic de tremurat.Adevarul ca era dezastru aveam ceva de genul 2,2-1,9-1,7-1,5 bari si asta numai de la parcari pe clotoroaie si damburi de gheata...astea sunt parcarile...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google