Probleme aer foarte cald prin ventilație Logan 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme aer foarte cald prin ventilație Logan 1

Bună ziua, tuturor,

Am un Logan PH1 în varianta 1.6 MPI 85CP, fără aer condiționat, care are o problemă la ventilație de ceva vreme. Indiferent de setarea de temperatură pe care o aleg din rotița din panoul de bord, aerul care intră în mașină este foarte fierbinte. Este foarte deranjant, chiar și la temperaturile actuale, când mă văd nevoit să circul cu geamul deschis ca să mai echilibrez temperatura din mașină (fiind nevoit să apelez la ventilație pentru a dezaburi ocazional parbrizul și geamurile laterale). Vara e imposibil de circulat, aerul fierbinte intră prin găurile de ventilație chiar și când setarea de flux este la 0 din 4.

Este o problemă ce poate fi rezolvată acasă? Dacă da, unde ar trebui să mă uit prima dată?

Mulțumesc

Termostat blocat pe închis - apa circulă doar pe circuitul mic.
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Salut. Mulțumesc pentru răspuns. Asta necesită înlocuirea termostatului sau există și varianta de deblocare din poziția închis? Nu am noțiuni prea tehnice despre mecanică, de unde și întrebarea.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google