Trosnit Usa Dreapta Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trosnit Usa Dreapta Spate

dupa cum scrie si in titlu am o prblema cu usa dreapta spate...
    cand o deschid trosneste de doua ori...cred ca sunetul provine de la tija aceea metalica care tine usa deschisa intr-o anumita pozitie...
    aveti idee cum as putea sa rezolv aceasta problema?
    DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
    sigpic

Ai incercat sa gresezi tija si balamaua ? Daca nu vre-a sa taca atunci trebuie alta mecanism ( nu stiu cum se numeste ansamblu ala cu tija )
    sigpic

Comment

am si gresat-o si de atunci se aude o idee mai incet primul troncanit iar al doilea se aude mai tare ...ai idee cat costa un mecanism de ala?
      sigpic

Comment

Vezi la capatul dinspre usa al tirantului, acolo sunt doua piulite care trebuiesc stranse si se rezolva problema.
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

mersi de idee o sa incerc...
          sigpic

Comment

vezi ca asa am patit si eu , remediul a fost binenteles schimbarea tirantilor pe ambele usi spate, problema cu zgomotul a aparut cand mi sa rupt una din bilele alea pe care circula tija, eu zic sa desfaci surubul care tine tija prinsa de caroserie ca sa se deschida usa la maxim sa poti vedea in ce stare e ( asta ca sa nu dai fata de usa jos)

Comment

@Fane: piulitele erau foarte bine stranse....
              @hmv86: cat costa schimbarea unui tirant?
              sigpic

Comment

costa in jur de 70-80 lei, am vazut eu pe net dar nu stiu exact unde

am si eu problema aceasta si am constatat ca e de la boltul e imbinare intre cele 2 ansambluri (usa-caroserie)
                Last edited by CT 23 YRY; 11 October 2011, 23:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google