verifica cablajele de masa..
Martor Lampa De Ceata "palpaie" Cand Semnalizez Sau Apas Frana
Collapse
X
-
Vad ca aceeasi problema, o avem majoritatea!
Si la mine se intampla celasi lucru, cand apas frana se aprinde martorul becului de ceata din bord! am sa urmez si eu indicatiile voastre si ... sa vad ce o iesi! Sper sa nu ia foc!Masina este ca si femia, de aceea iti dau 3 sfaturi :1)sa nu o imprumuti, 2) sa nu o bruschezi,3)sa ai grija de ea!sigpic
Comment
-
Aceeasi problema si la mine, dar am urmat sfaturile lui Cristi Streulea cu vaselina, pus din abundenta, 2-3 luni nu mai este problema, apoi cand reapare se reia procedeul. In ce priveste cositorirea contactelor, nu prea ma pricep, asa ca mai bine las asa cu vaselina...Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
ieri am rezolvat problema,sau cel putin asa sper.am aplicat metoda vazuta pe acest forum,acica lipirea unui fir pe cablaj si legarea lui la masa caroseriei.o operatie relativ simpla.o remarca am daca vreti sa incercati folositi un ciocan de lipit si nu un pistol.acum nu se mai aprinde becul de ceata si sper sa nu se mai aprinda cind semnalizez sau franez.mentionez ca am facut treaba pe ambele parti.multumesc celor care au dat aceasta varianta de rezolvare.numai de bine.
Comment
-
Chiar daca o sa sune ciudat..am miscat putin de mufa stopului dupa ce in prealalbil dadusem cu wd40,indoit putin pinii etc.. ...am observat ca mufa , daca este impinsa pana la capat atunci face..am tras putin dar foarte putin de ea inapoi(astfel incat nu s-a declipsat) si numai sunt probleme..efect imediat sa speram ca asa ramane !!
Sa vedem cum rezista cand iei o groapa ceva !!Last edited by RaDuFAN; 17 January 2011, 00:04.
Comment
-
Eu am observat ca mufa cand este impinsa la capatul cursei are putin joc..am dat cu wd40 am pus mufa inapoi numai ca nu am impins-o pana la capat e trasa putin inapoi astfel incat sa nu se declipseze si de 2 luni numai am probleme !
Stiu ca nu o sa credeti dar exact asa am facut !
Comment
Comment