Si nu pot sa o rezolv decat in service?
Martor Lampa De Ceata "palpaie" Cand Semnalizez Sau Apas Frana
Collapse
X
-
Da, decat in service se rezolva.
Comment
-
Nu, nu se poate intampla nimic.
Comment
-
Deci si mie imi facea asa martorul de ceata,cand apasam frana(andrei poate stie) :P...si am fost in service au uns aia pe acolo pe la stop,toate bune si frumoase pana cand a venit seara si tot asa facea ,a doua zi ma-m enervat si ma-m pus si am desfacut stopul,am scos mufa am luat si eu un ulei fin de ala,am mai impins firele,am uns iara din plin ...si am montat la loc stopul, seara spre surprinderea mea nu mai facea,si nu mai face nici acuma!(cred ca am nimerit-o).Oricum cand am fost in service nu au rezolvat mare lucru aia de acolo,.ca tot asa facea,asa ca am rezolvat-o eu acasa,se pare!sigpic
Comment
-
Nu e de la blocul de lumini, sigur.
Comment
-
Cind se aprind martorii in bord la apasarea frinei sau la semnalizare, se verifica tripla apoi se verifica masa de pe caroserie, din zona. Se desfce piulita, se curata papucul si se insurubeaza la loc, cu niste WD40 la indemina.
De asemenea, se desface tabloul de bord si se verifica masa acestuia, care este prinsa pe elementul de ranforsare
Comment
-
Se desface tripla dinn stanga spate si se curata pe acolo contactele alea(mufa) si nu mai are nimic!! Am patit si eu asa ceva si dupa ce am curatat pe acolo nu a mai avut nimic!!!
Comment
-
Comment
Comment