Cred ca toata treaba e din masa la problemele astea.
Martor Lampa De Ceata "palpaie" Cand Semnalizez Sau Apas Frana
Collapse
X
-
Originally posted by dany59ddd View PostCred ca toata treaba e din masa la problemele astea.
Comment
-
Originally posted by Vod00 View Post@sKyb0y, mai bine rezolvi cu 20 lei intr-un service, eu atat am dat si am scapat de griji. (Ma refer la service-ul Dacia din spate de la Petrom V de la Diham).
am mai umblat iar la mufa vad ca nu se mai aprinde nici martorul de ceata si martorul de semnal cand franez.
daca iar sunt probleme ma duc acolo.
app vod00 ce ti-au schimbat mufa sau ce ?
Comment
-
problema asta o aveam si eu; am umblat astazi si am rezolvat-o foarte simplu: am desfacut stopul si placuta cu becuri, am verificat lamela becului de ceata- vinovata- am curatat-o un pic cu varful unei surubelnite (n-am avut smilgher la indemana)+wd40 apoi am mai ridicat-o putin, am dat cu putin wd40 pe mufe/ si gata, am scapat de problema; totul a durat 10-15min
Comment
-
am rezolvat-o momentan nu mai am probleme. am curatat lamele cu surubelnita si le-am distantat un pic. nici o problema momentan
Comment
-
unde gasesc un wd40 ? sa imi cumpar ca sa am
Comment
-
Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Originally posted by RADU_LYN View PostDupa cum am spus....canb apas frana sau semnalizez martorul luminii de ceata din spate palpaie ca si cum ar face scurt.....dar nu face intotdeauna
Am atasat si un filmulet sa vedeti despre ce e vorba....in filmulet erau aprinse avariile.
Problema aceasta am avut-o si eu acum 1 an, de cand am facut asa, nici o problema.
Acest fenomen e cauzat de lipsa de contact la masa ( minus ) si e comuna si la alte marci auto.
Bafta
Comment
Comment