Multe Semne De Intrebare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multe Semne De Intrebare

Buna seara
    de o saptamana ma tot dau cu capul de pereti ,calcule si calcule ,o gramada de hartii scrise cu diverse modele,si nu stiu ce masina sa iau ,initial am vrut un mcv dar dupa mai multe calcule am ajuns la logan 1.6 mpi ambition,dar am citit toata ziua posturile voastre si nu stiu ce sa mai fac ,ba rugina,ba motor,ba distributie,ba probleme cu ceasurile,etc,ma gandesc ca daca este fabricatie 2008 poate sau mai remediat din probleme ,voi ce ziceti.

multumesc frumos

Comparativ cu alte marci si alte modele Logan sta cel mai bine -numar masini noi vidute, nu aduse de dincolo! (cel putin asa se zice la noi)-si mai exista o vorba in popor ca padure fara uscaturi nu gasesti!
    Sincer nu am schimbat nimic de pe el in afara de o maneta de lumini care a cazut din cauze pe care le cunosc destul de bine-nu prea aveau tangente cu garantia!Altii se mai pling de fel de fel, mai sunt si inchipuiri etc! Sincer zic ca merita!Si o chestie importanta ,deloc de neglijat e ca gasesti piese,si service destul de bune!
    Off topic:Un prieten a platit o circa de bani pe un Hyundai,in garantie,are cca 24000 de km,la bord,a schimbat cauciucurile si a reglat directia pe banii lui fiindca nu au meseriasi,si scule la reprezentanta si cea mai culmea faza e ca la ei trebuie sa platesti tu reglaje chiar daca e in garantie!Si chiar daca era defectul evident din geometria rotilor!
    Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

Eu ce sa zic am 8200de km in 5luni , ce sa zic masina e masina de frecus si de ``fripturi`` adica toata ziua e in mare pe drumuri nu prea o menajez la gropi si forja , deci eu pana in momentu de fata sunt multumit

sigpic

Comment

Ia Logan, si nu zic asta din subiectivism, ci pentru ca nu sunt probleme cum iti inchipui tu citind pe forum.
        Astea sunt niste exceptii, si oricum, nu sunt probleme grave. Crezi ca la alte marci low-cost n-o sa intalnesti asemenea probleme? Eu as fi sceptic in a crede asta...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dacia Logan = The Best Money Can Buy !

Comment

Originally posted by CRISX View Post
            Sustin!

Comment

Multi de pe forum au ffff multe probleme inchipuite,unii au gresit si au crezut ca siau luat mercedes sau cine stie ce ....mau putin soferul profesionist care trebuia sa fie inclus in pret...si multe alte aberatii Asa ca....
              Citat:
              Original a fost postat de CRISX

Comment

Eu am masina de aproape 1 an.. pana in prezent nici o problema cu ea. si chiar am facut drumuri lungi.. si fara opriri etc.. binenteles intretinuta si ingrijita eu zic ca MCV-ul il iei daca stii ca o sa il folosesti daca nu.. nu are rost sa dai bani in plus.
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

Eu am logan cu 27000km la bord si i-am schimbat doar stergatoarele si un contact la usi care a costat 5 ron din targ, original! + mofturile mele, cotiera, mp3 player, protectii aripi...eu recomand dieselul de 85 cai
                  eu am 1.6 mpi ambition, dar parca mai belea ar fi un prestige dci 85cp gri comete

ia-o pe partea cealalta, gropi in toata tara, praf, ti-o zgarie lumea rea, piese pe site aici gasesti ce vrei...deci, pentru un romania e facuta masina...

sa ne anunti cu ce iti cumperi!

Comment

Lagan,bucuresti,15/7, 365 de zile ,2 ani..pe taxiu...mere birici..!..,dar toate revizile la zi.
                    Eu zic k este cea mai buna masina raport/pret/calitate/intretinere/fiabilitate la pretul iei.
                    Last edited by Alex21; 14 April 2008, 02:10.

Comment

Buna dimineata
                      azi vreau sa merg la ipso pentru pregatirea actelor,logan 1.6 ambition cu cele necesare sigurantei si confortului,la culoare ma mai gandesc probabil un gri platine,deci ce samai zic singura solutie de a avea o masina noua era sa imi cumpar ceea ce imi pot permite ,nu neg ca as fi vrut ceva mai interesant dar si costurile erau pe masura
                      o sa va tin la curent(220/380 dupa preferinte),cu demararea actelor,sper sa obtin oferta cu 3 luni gratis ratele de leasing
                      multumesc frumos

Comment

Ai grija cu culoarea. Gandeste-te bine ce alegi. Nu este chiar o alegere subiectiva (culoarea).
                        Mult noroc.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu inteleg la ce te referi sau mai bine zis culoare pe care as vrea sa o aleg are probleme,tu ce sugerezi?

Comment

In primul rand, daca nu ai nevoie de o utilitara, ia sedan si nu MCV.
                            E mai ieftina si mai usor de condus in aglomeratie.
                            Asa cum a spus cineva mai sus, Loganul e masina fara pretentii, foarte ieftina(dar mai scumpa decat face). Eu unul, tot asa cum a spus cineva mai sus, am crezut ca o sa iau altceva pentru cei 12800 E, si sunt dezamagit. Daca esti un tip fara pretentii si cu putini bani, Loganul e alegerea ideala. Daca iti permiti 2-3000 in sus, mai gandeste-te...

Comment

Ai ales Logan? Ai ales bine!
                              Traiesti in Romania si vei conduce o masina ca atare. Ai incredere si-ai sa te convingi. Fiecare masina are o "viata personala" si ofera o experienta unica. Asa-dar ce spun colegii este numai informativ (probleme technice, consum, etc). Tu vei fi cel mai norocos, ai sa vezi. Salut!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google