Multe Semne De Intrebare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by McKlaud View Post
    Ai ales Logan? Ai ales bine!
    Traiesti in Romania si vei conduce o masina ca atare. Ai incredere si-ai sa te convingi. Fiecare masina are o "viata personala" si ofera o experienta unica. Asa-dar ce spun colegii este numai informativ (probleme technice, consum, etc). Tu vei fi cel mai norocos, ai sa vezi. Salut!
    Salut? Fiind din Italia, nu-ti inteleg mesajul. Trei sferturi din populatie traieste cam prost pe aici, deci "ca atare" e in contra lui "ales bine"...
    Cinstit sa fiu, eu cred ca fac parte dintre cei ghinionisti, si mai si intaresc ca nu as fi avut nevoie de experiente unice in ceea ce priveste masina.
    Iar cu traitul in Romania, daca masina se cumpara pe cinci ani, eu zic ca va fi o cu totul alta viata peste cinci ani, cu alte pretentii, cu alta putere de cumparare, cu alte modele auto...
    Orice ai lua, sa ai noroc!

Comment

Cred ca ai inteles tu gresit mesajul, sa poate nu m-am exprimat eu bine. Daca sunt acum in Italia nu inseamna ca o sa stau aici pt totdeauna, sau ca eu o duc mai bine. Am zis bine, o masina ca atare, adica pt Romania. Argumente gasesti destule de la ce au scris colegii mai sus. Experienta unica si "viata personala a masinii bineanteles, in sensul ca fiecare un pic si cu norocul lui (masina care-i e sortita), putin si dupa cum conduce, putin si dupa pe unde conduce, etc.
      N-am facut nici-o referire la starea materiala si nu mi-asi permite nici-odata sa fac vreo aluzie la asa ceva fata de nici-unul din bembrii acestui forum si nu numai.
      Cat despre "tu vei fi cel mai norocos" nu este decat o incurajare, face bine la moral, sper ca intelegi sensul. Te salut.

Comment

@logan mcv: Iti sugerez sa mergi pe la mai multi dealeri, poate gasesti undeva masina pe stoc si iti ofera si o reducere.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu miam luat MCV doar ca mia placut si nu regeret chiar isi merita banii

Comment

Daca nu ai greata de rugina care apare dupa 1,2 ani alteori mai repede Loganu i masina ideala .
            2.. Lucruri imi plac la masina asta...1) Motoru care trage bine ...2)F. spatioasa.

PAREREA mea si sa nu arunce nimeni cu pietre in mine ca dau un sfat(BUN) omului. DACA STAI BINE CU BANI cumparati alceva.

Comment

Originally posted by logan mcv View Post
              Nu inteleg la ce te referi sau mai bine zis culoare pe care as vrea sa o aleg are probleme,tu ce sugerezi?
              E bun gri platine. Nu alege culori inchise. La prima ploaie o sa te ei cu mainile de cap. Sfatul a fost sa alegi o culoare care "rezista" la mizerie. In nici un caz albastru(orice nuanta).
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Gri platine rulz , eu am masina din noiembrie si am spalato doar de 4ori , e o culoare foarte buna rezista la tavaleala , zgarieturile nu se vad ce sa mai cum zice romanu o culoare antijeg

sigpic

Comment

Da, da, da... si eu tot gri platine am luat si chiar sunt multumit de rezistenta la praf si jeg, mai ales in Bucuresti.

Comment

Ia de aici o comparatie intre costurile de exploatare ale diferitelor motrizari pe Logan, postata de un coleg pe alt thread.
                    aca nu ai vazut-o pana acum, sper sa iti fie de folos.
                    Attached Files
                    It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Aici am gasit comparatia : http://www.loganclub.ro/forum/compar...gan-t4048.html
                      It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google