Probleme Vitezometru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Vitezometru

Am o probleme cu vitezometrul!
    Nu stiu ce se intampla dar acul vitezometrului cade dintr-o data la zero, se mentine acolo o perioada dupa care-si revine sau nu. Turometrul functioneaza normal . Cand nu functioneaza vitezometrul nu mai inregistreaza nici km. Care ar fi problema? Vre-un sensor ceva? Nu cred ca e cablul de kilometraj.

nu ai cablu de kilometraj. probabil un senzor iti face figuri cauta curatarea motorasului pas cu pas senzorii ii cureti cu un spray de contacte

Comment

Si unde e senzorul asta amplasat?

Comment

reciteste postu nr 2

Comment

pe cutia de viteze,este o chestie de plastic neagra ,daca face figuri se inlocuieste cu alta,curatarea este o loterie

Comment

Sau daca ai schimbat cd-playerul recent ai facut buba acolo. Cablul care ajunge in bord cu semnalul de viteza trece intai prim mufa de la cd-player. Sau cel putin asa erau modelele mai vechi...
            GL-22-TOF

Comment

Cd-playerul e vechi si nu am umblat la el . E pus prin 2005.

Comment

Captor viteza se numeste piesa defecta.
                Poti incerca mai intai, sa remediezi prin curatarea ei. In caz ca problema persista, va trebui schimbata.

Acum ~ un an costa cam 80 de lei.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Acel captor viteza e acelasi lucru cu senzorul de pe volanta? E cel din imaginea de mai jos?
                  Attached Files
                  Last edited by Seba; 11 October 2011, 20:39.

Comment

Parca asta ar fi.

Comment

Nu. Ala din poza citeste turatia motorului. Senzorul de viteza ar trebui sa se gaseasca pe/in cutia de viteze.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ala din poza este senzor de turatie , senzor de viteza sau captor viteza este asta din poza , il gasesti pe cutia de viteza , mi se pare ca este amplasat in spate sau in stanga pe la roata din fata , nu mai stiu exact , daca nu afli pana maine iti dau raspunsul final
                        Attached Files

Comment

daca aveti probleme cu kilometrajul nu schimbati senzorul de turatie motor sau regulatorul de ralanti...daca nu se inregistreaza viteza si distanta, senzorul defect e ala de la cutie, il gasiti in lateralul cutiei de viteze, langa planetara dreapta.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by emy88888 View Post
                            Acel captor viteza e acelasi lucru cu senzorul de pe volanta? E cel din imaginea de mai jos?
                            Originally posted by Niki B View Post
                            Parca asta ar fi.
                            Am gresit, dar m'au corectat repede colegii. Nu este aia piesa!

Cred ca Seba ti'a explicat cel mai clar despre ce'i vorba.

Comment

uite aici o poza vezi la 250
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google