Va salut. Dupa schimbarea bateriei, se pare ca vitezometrul meu s-a hotarat sa ia o pauza. Sigurantele sunt ok toate, am miscat de mufa aceea de pe cutia de viteze...degeaba insa. Ceva sfaturi?
Probleme Vitezometru
Collapse
X
-
al 4-lea sau al 5 -lea thread pe tema asta, chiar nu vedeti cand scrie cu rosu si stelute "citeste inainte de a posta" ????
in alta ordine de idei, si eu am probleme, l-am curatat de 2 ori si degeaba, figur face cand e motorul cald , trebuie schimbat, are baietii pe forum la bursa." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
se trage in sus..la mufa are parca ceva care trebuie apasat daca nu ma inseli..am si eu o rugaminte, inainte sa-l scoti, uita-te atent daca are loc intre marginea aia din mijlocul senzorului si locul unde intra ( pe cutie ) ... nu stiu daca m-am facut inteles, dar daca ai sa dai cu unghia pe langa el cand e in locul sau , ai sa intelegi .. la mine parca nu a intrat tot de asta intreb .." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Este posibil ca de la acel senzor sa se aprinda si martorul de la antipoluare? Au vre-o legatura ca acum mi s-a aprins si ala
Originally posted by Tudor View Postse trage in sus..la mufa are parca ceva care trebuie apasat daca nu ma inseli..am si eu o rugaminte, inainte sa-l scoti, uita-te atent daca are loc intre marginea aia din mijlocul senzorului si locul unde intra ( pe cutie ) ... nu stiu daca m-am facut inteles, dar daca ai sa dai cu unghia pe langa el cand e in locul sau , ai sa intelegi .. la mine parca nu a intrat tot de asta intreb ..
Comment
-
daca dai cu unghia , ai sa vezi ca are un fel de clips..dar eu nu am reusit sa apas clipsul si sa trag, doar l-am apasat de mai multe ori si m-am lasat pagubas si l-am tras ca nebunu ) a iesit pana la urma, acu iese usor
si da, martorul check engine se aprinde cand nu functioneaza mai mult timp vitezometru..am pus pe tester, am sters eroarea, s-a aprins iar" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
bornele nu le-am scos, nu cred ca dispare..senzorul nu l-am schimbat, ci doar l-am curatat cu spray de contact, degeaba insa, tot face figuri..clipsul spre interiorul senzorului parca ( nu mai stiu sigur ) , da cu unghia si ai sa iti dai seama .." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Si eu ama avut aceeasi problema la 1,6 - 16v- imi cadea acul vitezometru , iar se ridica dupa o anumita distanta, iar cadea , si tot asa. Senzorul lambda sa aprins si asa a stat aprins, de consum numai zic = 10%,11% pana am schimbat acea piesa - (senzorul de viteza de pe cutie) - trebuie desfacuta mufa de la cablurile acelui senzor si apoi tras de senzor - e bine prins in cutie de un semering sau inel -oring si acel patrat din mijloc - trebuie schimbat si dupa vreo 20 - 60km se va stinge acel senzor lambda si consumul revine la normal. ASA AM FACUT EU .
- Likes 1
Comment
Comment