Probleme Vitezometru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Va salut. Dupa schimbarea bateriei, se pare ca vitezometrul meu s-a hotarat sa ia o pauza. Sigurantele sunt ok toate, am miscat de mufa aceea de pe cutia de viteze...degeaba insa. Ceva sfaturi?

Comment

al 4-lea sau al 5 -lea thread pe tema asta, chiar nu vedeti cand scrie cu rosu si stelute "citeste inainte de a posta" ????

in alta ordine de idei, si eu am probleme, l-am curatat de 2 ori si degeaba, figur face cand e motorul cald , trebuie schimbat, are baietii pe forum la bursa.
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

loganu era vorba de cablu mecanic, inainte gandeste... evident ca exista cablu electric intre senzori si vitezom. grea ingineria..

Comment

Originally posted by radu cornel View Post
          nu ai cablu de kilometraj. probabil un senzor iti face figuri cauta curatarea motorasului pas cu pas senzorii ii cureti cu un spray de contacte
          Pai ce facem? Nu gandim inainte de a posta? Ce treaba are MPP cu vitezometrul?

Comment

Originally posted by ioonell View Post
            uite aici o poza vezi la 250
            Merci! Acum l-am localizat. Intrebarea este cum se scoate sa nu fac vreo prostie. Are vreo siguranta ceva?Sau pur si simplu se trage in sus?

Comment

se trage in sus..la mufa are parca ceva care trebuie apasat daca nu ma inseli..am si eu o rugaminte, inainte sa-l scoti, uita-te atent daca are loc intre marginea aia din mijlocul senzorului si locul unde intra ( pe cutie ) ... nu stiu daca m-am facut inteles, dar daca ai sa dai cu unghia pe langa el cand e in locul sau , ai sa intelegi .. la mine parca nu a intrat tot de asta intreb ..
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu cred ca o sa reusesti nimic cu curatatul lui, tot o sa iti faca probleme.trebuie cumparat altul!momentan cred ca e in jur de 200 ron daca nu ma insel.

Comment

Este posibil ca de la acel senzor sa se aprinda si martorul de la antipoluare? Au vre-o legatura ca acum mi s-a aprins si ala

Originally posted by Tudor View Post
                  se trage in sus..la mufa are parca ceva care trebuie apasat daca nu ma inseli..am si eu o rugaminte, inainte sa-l scoti, uita-te atent daca are loc intre marginea aia din mijlocul senzorului si locul unde intra ( pe cutie ) ... nu stiu daca m-am facut inteles, dar daca ai sa dai cu unghia pe langa el cand e in locul sau , ai sa intelegi .. la mine parca nu a intrat tot de asta intreb ..
                  Este un pic de loc. Faza e ca nu reusesc sa-l scot. M-am uitat sa vad ce trebuie sa apas si nu vad sa aiba nimic. Am tras in sus si tot degeaba. Mii frica sa trag mai tare ca o mai avea vre-un sistem de siguranta si fac alta belea. CAre a scos si stie exact cum se scoate sa-mi spuna si mie.
                  Last edited by emy88888; 29 October 2011, 17:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

da are legatura.si mie mi s-a aprins martorul antipoluare din cauza senzorului de viteza.si chestia e ca nu se mai stinge pina nu stergi eroarea din laptop.

Comment

daca dai cu unghia , ai sa vezi ca are un fel de clips..dar eu nu am reusit sa apas clipsul si sa trag, doar l-am apasat de mai multe ori si m-am lasat pagubas si l-am tras ca nebunu ) a iesit pana la urma, acu iese usor

si da, martorul check engine se aprinde cand nu functioneaza mai mult timp vitezometru..am pus pe tester, am sters eroarea, s-a aprins iar

Comment

dar ai schimbat si senzorul? sau numai l-ai sos si l-ai pus la loc?
                        SI clipsul ala se apasa in jos sau spre interiorul senzorului?
                        Daca scot bornele tot nu dispare eroarea?
                        Last edited by emy88888; 30 October 2011, 19:57.

Comment

bornele nu le-am scos, nu cred ca dispare..senzorul nu l-am schimbat, ci doar l-am curatat cu spray de contact, degeaba insa, tot face figuri..clipsul spre interiorul senzorului parca ( nu mai stiu sigur ) , da cu unghia si ai sa iti dai seama ..

Comment

nu se sterge daca scoti bornele.am incercat eu,am tinut-o peste noapte cu bornele scoase si tot nu sa stins.mi-a sters eroarea la reprezentanta cost 60 lei
                            Last edited by ioonell; 31 October 2011, 11:12. Reason: L.E

Comment

Si eu ama avut aceeasi problema la 1,6 - 16v- imi cadea acul vitezometru , iar se ridica dupa o anumita distanta, iar cadea , si tot asa. Senzorul lambda sa aprins si asa a stat aprins, de consum numai zic = 10%,11% pana am schimbat acea piesa - (senzorul de viteza de pe cutie) - trebuie desfacuta mufa de la cablurile acelui senzor si apoi tras de senzor - e bine prins in cutie de un semering sau inel -oring si acel patrat din mijloc - trebuie schimbat si dupa vreo 20 - 60km se va stinge acel senzor lambda si consumul revine la normal. ASA AM FACUT EU .

Comment

adi da mai multe detali despre pret si locul unde ai gasit acel senzor...si eu am problema asta totusi mi se pare cam devreme 38.000km

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google