Capetii De Bara Dusi Sau Pivotii?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capetii De Bara Dusi Sau Pivotii?

De ceva timp am observat ca atunci cand trec peste denivelari, sine de tramavai etc si rotile sunt bracate(nu neaparat la maxim) se aude un zgomot deranjant, intrebarea este ce ar putea fi dus? Capetii de bara? Pivotii? Bucsaraie? Maine as vrea sa dau o fuga pentru o programare si as vrea sa stiu si parerea voastra.
    No, apoi blana
    Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
    ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Posibil sa fie de la planetare. Ar trebui o mica verificare la elementele de directie.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Planetarele e putin probabil ca alea stiu cum fac, mai mult nu fortez sau bruschez masina mai ales cand sunt cu rotile bracate.
      No, apoi blana

Comment

Inafara de planetare(exclus - ele fac un barait continu cand sunt foarte uzate iar daca iei viraj maxim clantanesc ) poate fi de oriunde din piesele ce leai enumerat mai sus

Comment

Se poate sa fie si un joc in caseta de directie (se poate "regla", doar trebuie strins un surub), dar mai multe sanse ai sa fie dusi capetii de bara.

Comment

Am fost dimineata pe la AE si au zis ca nu are nimic, nu e dus nimic, azi mai testez si luni dupa-masa ma duc iar la ei, e clar ca se aude ceva, numai ca mecanicul cel care a fost cu mine nu a auzit nimic.
            No, apoi blana

Comment

Stai linistit ca si la mine se aude ceva batand. e un sunet ca si cum ar fi ceva desprins. doar mecanicul pe care l-am dus cu mine nu a auzit nimic.
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Si la mine se aude ceva ca o bataie dar ... doar atunci cand sucesc volanu la maxim spre dreapta .. oare ce o fii ?
                Its just a car ...

Comment

Niste programari la psiholog va trebuie pt sunetele care voi le auziti si alti nu
                  sigpic

Comment

))... ai zis-o bine pe asta boris.
                    Si la mine parca s-ar auzi ceva, ce nu am auzit pana acuma si urmeaza sa arunc un ochi saptamana ce vine poate imi dau seama, sau poate ca doar mi se pare ca aud
                    Don't touch! Never ever steal
                    Unless you're in for the kill

Comment

Mie imi sunt martori Zsolt si Streulea ca se aude ceva, deci boris nu tine faza cu psihologul, cel mai probabil sa fie pivotul din stanga, sapt asta ma mai duc pana la ei sa vad ce pot rezolva. Pivotii intra in garantie?
                      No, apoi blana

Comment

Sunt consumabile
                        sigpic

Comment

Originally posted by lau_swat View Post
                          Mie imi sunt martori Zsolt si Streulea ca se aude ceva, deci boris nu tine faza cu psihologul, cel mai probabil sa fie pivotul din stanga, sapt asta ma mai duc pana la ei sa vad ce pot rezolva. Pivotii intra in garantie?
                          da intra in garantie

Comment

Originally posted by raduprov View Post
                            Si la mine se aude ceva ca o bataie dar ... doar atunci cand sucesc volanu la maxim spre dreapta .. oare ce o fii ?
                            Servodirectie? Daca da e normal.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am fost azi iar in service si a auzit si constatatorul ca facea zgomotul acela, dar a zis ca pot sa merg linistit, a uns iar ceva la etrierul stanga, ala avea joc si facea zgomotul ala. Chestia e ca am de facut vreo 1000 de km sapt asta si cealalta si nu as vrea sa raman pe undeva cu un capat de bara in aer sau ceva... Oricum pisica e la ei in ograda, dupa sarbatori ma duc sa schimbe pe garantie ce e de schimbat.
                              No, apoi blana

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google