De ceva timp am observat ca atunci cand trec peste denivelari, sine de tramavai etc si rotile sunt bracate(nu neaparat la maxim) se aude un zgomot deranjant, intrebarea este ce ar putea fi dus? Capetii de bara? Pivotii? Bucsaraie? Maine as vrea sa dau o fuga pentru o programare si as vrea sa stiu si parerea voastra.
Capetii De Bara Dusi Sau Pivotii?
Collapse
X
-
Posibil sa fie de la planetare. Ar trebui o mica verificare la elementele de directie.
-
Am fost dimineata pe la AE si au zis ca nu are nimic, nu e dus nimic, azi mai testez si luni dupa-masa ma duc iar la ei, e clar ca se aude ceva, numai ca mecanicul cel care a fost cu mine nu a auzit nimic.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Stai linistit ca si la mine se aude ceva batand. e un sunet ca si cum ar fi ceva desprins. doar mecanicul pe care l-am dus cu mine nu a auzit nimic.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
))... ai zis-o bine pe asta boris.
Si la mine parca s-ar auzi ceva, ce nu am auzit pana acuma si urmeaza sa arunc un ochi saptamana ce vine poate imi dau seama, sau poate ca doar mi se pare ca audDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Mie imi sunt martori Zsolt si Streulea ca se aude ceva, deci boris nu tine faza cu psihologul, cel mai probabil sa fie pivotul din stanga, sapt asta ma mai duc pana la ei sa vad ce pot rezolva. Pivotii intra in garantie?No, apoi blana
Comment
-
-
Am fost azi iar in service si a auzit si constatatorul ca facea zgomotul acela, dar a zis ca pot sa merg linistit, a uns iar ceva la etrierul stanga, ala avea joc si facea zgomotul ala. Chestia e ca am de facut vreo 1000 de km sapt asta si cealalta si nu as vrea sa raman pe undeva cu un capat de bara in aer sau ceva... Oricum pisica e la ei in ograda, dupa sarbatori ma duc sa schimbe pe garantie ce e de schimbat.No, apoi blana
Comment
Comment