Va salut,sper sa ma lamuriti voi...am loganul de 4 luni si de vreo 2 saptamani a inceput sa faca un zgomot ciudat in partea din spate undeva de la roti,de exemplu:daca cineva se da jos din masina mai ales de pe bancheta din spate in momentul cand coboara scartaie tare de tot asa 2-3 secunde,daca pun mana pe ea si o misc mai tare la fel acelasi sunet ca la o masina veche,daca apas cu piciorul pe rotile din spate cu putere aceeasi chestie.am fost cu ea la dacia au dat cu ceva spray dar suna la fel.acum 2 zile am fost din nou cu ea la dacia si mi-a schimbat un amortizor pe partea stanga spate insa nu erau foarte fericiti ca trebuie sa-l schimbe pe gratis ,masina fiind in garantie .pe partea aceea nu mai suna insa pe partea cealalta se mai aude ,dar nu foarte tare acel scartait.intrebarea mea este :cum se poate dupa 4000de km sa se strice un amortizor,sa sune atat de urat ca la o masina veche?Poate sunt eu prea pretentios ,orice suna ma deranjeaza...daca mai suna si celalalt amortizor tot mai tare si vreau sa-l schimb cei de la dacia o sa-l schimbe si pe celalalt?Multumesc!Astept pareri
![Wave](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/wave.gif)
Comment