Piese Inlocuite In Garantie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tocmai a implinit un an radiatorul si arata impecabil !

Km am facut 30.000 mersi marea majoritate cu 100-140 km/h, la spalatorii tot asa dau baietii cu wapp-ul in el, deci s-ar putea sa fi fost vreun lot mai slab calitativ... Alta explicatie n-am !
    http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

Nu prea cred. La fel de proaste sunt. Si al meu dupa un an arata impecabil. Luna august am facut cateva drumuri, luat din plin albine la greu, si m-a rezolvat. Oricum cam la toate masinile se indoaie radiatorul AC. E un BMW X1 la mine la bloc, e si mai bombardat ca radiatorul meu. Masina nu are mai mult de 2 ani. In termeni "moderni" se cheama cost reduction....

Comment

Si eu am avut pb condensorul (radiatorul de la AC), masina fiind din iunie 2012..."disparusera" lamelele pe o suprafata de ~15x15cm.
        Cei de la service mi-au zis ca e de la spalatul cu jet prea puternic la spalatorii, dar dupa ce le-am spus ca stau la curte si imi spal singur masina cu furtunul, mi-au facut poze (sa se vada ca nu a fost lovita masina) si au schimbat pe garantie condensorul (asta s-a intamplat saptamana trecuta)...Sunt curios cat tine cel nou, pt ca mi-au zis ca fabrica au schimbat producatorul si de aceea sunt proaste si cat o sa fiu in garantie tot o sa vin sa il schimb...Parca imi pare rau ca nu am luat garantie extinsa.

Comment

Eu mai am 2,5 ani de garantie. In ultimele luni daca o sa am prbl, lamele disaprute/cazute ma duc sa-l schimb. Chestia e ca la PH2 gurile de intrare aer sunt enorme. Si sus unde e sigla si jos unde este fagurele. Sunt enorme.

Comment

Lasa ca-i foarte bine, se ventileaza mult mai bine ca la faza 1, asta a fost si ideea.

Comment

Originally posted by Archangel80 View Post
              Chestia e ca la PH2 gurile de intrare aer sunt enorme. Si sus unde e sigla si jos unde este fagurele. Sunt enorme.
              Mda, asta am observat si eu, ca cel putin grila dintre proiectoare are "ochiurile" mult prea mari, trebuia ceva mai "fin"...Ma bate gandul sa pun o "plasa" din aceea de aluminiu, dar nu stiu daca merge (asa facusem grila dintre faruri de la Supernova).

Comment

Uite ca m-ati facut curios si m-am uitat si io cu atentie la grila aia de plastic de la logan faza 2.
                Concluzia: nu sunt mai mari "ochiurile" la faza 2 decat la faza 1, chiar sunt la fel.
                Doar ca e mai e ceva mai mare grila si nu mai are "ranforsarea" aia pe mijloc ca la faza 1.
                Dupa parerea mea e mai inteligent aleasa asta de la faza 2, d.p.d.v. al racirii radiatorului...iar la faza cu muste mari, albine si de ce nu, pietre...asta e, cum ne e norocu'.
                Oricum, daca nu sunteti multumiti cu grila voastra (cei cu faza 2), io sunt de acord sa facem schimb de bare.

Comment

A schimbat cineva volanul pe motiv ca se exfoliaza pe perioada de garantie extinsa?

Comment

Ieri cand mi-au schimbat maneta stanga am pus exact intrebarea cu volanul unui inginer si mi-a spus ca se schimba.
                    Dar, de ex. am cerut unul cu piele si mi-a spus ca asta nu se poate daca masina are volan normal, pt ca ei trebuie sa trimita piesa defecta la uzina mama...
                    Din cate stiu, garantia extinsa este idem cu cea normala.
                    La ''vocea clientului'' te lamureste cel mai bine.
                    http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

Intreb pentru ca am intrebat si la reprezentanta si raspunsul a fost unul negativ.
                      Multumesc.

Comment

suna la vocea clientului, si se va rezolva

Comment

Confirm spusele lui @nicu500.

Astia de la reprezentante au de cele mai multe ori pe maneca raspunsuri negative cand vine vorba de garantie...

Comment

Nu toti. Mie au vrut sa-mi schimbe caseta directie de prin februarie, dar nu a vrut Dacia.

Comment

Inlocuit cablul ambreiaj, la ~64.000 km.
                              Simptome; zgomot la manevrarea pedalei de ambreiaj si usoara ambreiere in trepte.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Ciudat. Mie mi-au zis ca ambreiajul nu mai face parte din garantie. Chiar am intrebat inginerul de la Dacia, cand a venit pt caseta de directie, ce piese sunt in garantie. Ambreiajul si amortizoarele nu mai fac garantia la Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google