Ia Foc Loganul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ia Foc Loganul?

Salut. Va propun sa postam in acest topic despre siguranta antiincendiu a Loganului, in ce cazuri ar putea acesta sa ia foc, cazuri de masini care au luat foc, imbunatatirile care i-ar putea fi aduse, etc.

Cum am mai spus si pe celalat topic, din auzite (zvonistica si stirile horror), in cazuri de ciocnire frontala sau cap de pod la peste 100km/h, cam 9 din 10 loganuri iau foc. nu e ceva oficial, dar si 1 din 2 de-ar fi, tot e ingrijorator.
    de facut ceva in sensul asta, cel mai bine si mai simplu e sa nu se forteze limitele masinii. din punct de vedere tehnic, solutiile sunt mai complicate si nu mai permit atingerea pretului actual al loganului.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu cred ca ar trebui sa aiba un sistem ceva, care ar trebui ,in caz de accident, sa opreasca alimentarea cu benzina, asa cum se intimpla cu airbag-uril care se deschid in caz de urt violent. Oare ar costa asa de mult? Sau deja are montat asa ceva si eu nu stiu?

Comment

Supernova are asa ceva.. Logan nu?
        numar secundele

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
          Cum am mai spus, din auzite (zvonistica si stirile horror), in cazuri de ciocnire frontala sau cap de pod la peste 100km/h, cam 9 din 10 loganuri iau foc. nu e ceva oficial, dar si 1 din 2 de-ar fi, tot e ingrijorator.
          Cele mai predispuse ar fii cele pe benzina si cum in Romania acestea predomina,ar fi posibil. Cred ca ar trebui sa umblam cu stingatorul de 6 kg dupa noi sa stingem focul focul, asta daca mai putem iesi din masina.

Comment

Raspunsul e simplu, DA, normal ca ia foc loganul asa cum poate lua foc orice masina. Ca masuri de precautie as zice adaptarea vitezei la conditii, atentia sporita pentru ca vine altul si te face praf si stingatorul in masina neaparat.

Comment

Pai eu am vazut multe masini (altele decat Logan) care au luat foc si fara sa faca accident. Nu stiu, dar cum multi avem masinile mai vechi de 2 ani, cred ca ar trebui sa dam atentie si pe la tevi, furtunuri. De la ce ar mai putea lua foc o masina?

Comment

Nu stiu ca la logan sa fie vreo supapa de siguranta pe circuitul de alimentare cu benzina. banuiesc eu ca problema apare din cauza ca atata timp cat contactul este pus, pompa de benzina din rezervor nu se opreste la impact, daca nu sare cumva bateria. si astfel trimite 1l/sec cu presiune de 3,5bari spre motor. daca acea benzina curge pe galerie sau pe vreun alt loc fierbinte, iaca incendiul...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu nu stiu daca ia foc , numa ce am vazut la tine seba , ca eu am fost primu , se audeau asa scantei si bateria era dusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in camp mult , si deaia am dat cu instinctoare sa nu ia foc
                  Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Orice masina ia foc la un impact puternic frontal am vazut ieri una pe dn1 un vw passat cu numere rosii(doar atat se mai vedea) era prajitura arsa in cuptor...
                    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Daca bateria e dusa, inseamna ca numa ramaite din tubulatura de alimentare puteau sa picure pe motor si probabil alea sfaraiau. n-am stiut pana acum ca ati dat cu extinctoarele pe masina...eu chiar ma miram cum dracu de n-a luat foc...

Comment

Se poate mai rau...
                        Attached Files

Comment

Da seba , am dat 3 instinctoare , noi dupaia am vazut ca bateria ii sarita , pe moment nu ne-am dat seama si am zis sa nu ia foc
                          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Nu am auzit cazuri de scurcirucit urmat de incendiu, la Logan.
                            Dar, in caz de accident, pompa de benzina tot mai merge, nu are nici o legatura UCE Airbag cu UCE Injectie, din pacate.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cu stingatorul din dotare P1 =1 Kg pulbere nu poti face mare lucru, chiar la un inceput de incendiu a masinii .Un P 3 = 3Kg este ideal .ATENTIE! La furtunuri , tevi si in primul rand la instalatia electrica .

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google