Cloncanit Cutie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cloncanit Cutie

Buna ,sant nou pe aici,am cumparat un Logan 1.4 Preference,mai am un megane 2,pot sa spun ca pana acum sant multumit de Logan ,adevarul e ca am numai 4000 de km,o singura nelamurire,se aude un clank dupa ce am schimbat viteza ,indiferent care dintre ele,deci dupa ridicarea ambreiajului.Am fost la reprezentanta Lion Mures, dar mi-au spus ca asa fac toate ,au dat cu un spray, nu a mai facut cateva zile,dar a revenit din nou sunetul.

cloncanit cutie

Chiar nimeni nu a avut simptomul mentionat in threadul postat, cloncanit cutie?

Comment

Mi se pare ca asa face si la mine!!!
      Nu stiu daca este normal sau nu dar si la mine face destul de incet ca sa fie o problema majora!!!

Comment

Asa face toate

sigpic

Comment

Scutul slabit si bate evacuarea in el sau traversa de sub cutia de viteze, sau un suport motor slabit. a mea nu facea multe din hibele descrise aici pe forum, dar cum aop-ul nu mai poate circula, probabail ca acum as afac toate serios, verificati elementele mentionate mai devreme, n-ar trebui sa faca zgomotul ala. apropo, nu face acelasi zgomot si la accelerari bruste sau frane de motor?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mai de fapt a mea face acel clonc cand bag in viteza... nu cand debreiez

sigpic

Comment

cloncanit cutie

Am observat ca peste 2500 rotatii nu face,s-ar putea sa fie scutul,si numai intre 2000-2500 sa faca,o sa verific!

Comment

Interesant ... la mine nu face :| nu are cum sa faca intr-o anumita marja de turatii .. cum adica face la 2000 si nu face la 3000 ... e o prostie ... cand stai pe loc face?

vezi ca mai e un thread ,,probleme cutie de vitze", puteai sa postezi acolo fara a deschide altul ... facem o varza ...
                sigpicMy ride

Comment

E deja varza... ne-ar lua o sapt-doua sa aranjam din nou forumul, in conditiile in care nieni nu mai posteaza nimic in timpul asta.
                  de aceea nu se inchide aici topicul, dar macar hai sa incercam sa-i dam omului niste raspunsuri calumea, asteptam sa vedem ce zice si-un service, apoi inchidem, ca sa "limitam pagubele" in varza
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Da ... sunt curios daca cand sta pe loc se aude ... si daca face si cand e motorul cald ... ca pana se incalzeste uleiul in cutie are niste manifestari specifice ...
                    sigpicMy ride

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                      Mai de fapt a mea face acel clonc cand bag in viteza... nu cand debreiez
                      am observat si eu asta la un logan si cred ca acel sunet e de la cablul care e intre cutie si schimbator e pus pe anumite versiuni.

Comment

Doar in miscare,se aude imediat dupa ridicarea ambreiajului,un tzak,specific ca la toate vitezele face indiferent de motor daca e cald sau rece.
                        La megane am un trosc la rotirea volanului sau cant trec peste denivelari,s-ar putea sa fie celebrele flanse,eu oricum nu-mi pun speranta intr-o solutie de la reprezentanta Lion Mures,e cam varza si plina de incompetenti,credeti-ma!Sant patit cu Renaultul!

Comment

Daca ,,cloncane" cand bagi in viteza,e normal,daca nu atunci mergi repede la dealer sa vezi care este problema!!!

Comment

Cloncanitul apare dupa ce o intrat in viteza!

Comment

Sunetul apare si daca ridic brusc piciorul de pe acceleratie,mai nou dau drumul la muzica mai tare numai sa nu-l aud!Daca nu e o problema grava , o las asa,credeti-ma eu numai la revizia de 15000km ma mai duc la reprezentanta!Is niste banditi!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google