Cand iei piciorul de pe ambreiaj? Mi se pare o prostie ... io nu am asemeneaza zgomot .. recomand service ... pe loc face?
Cloncanit Cutie
Collapse
X
-
Si io am probleme la Dci-u meu dupa ce bag in viteza,cand ridic picioru de pe ambreiaj si plec de pe loc pocneste ceva... Aveti habar ce ar putea fi??Cineva mi-a zis ca ar putea fi scutu slabit...ca de la el se aude... nu stiu ce sa zic..Foloseste puterea la maxim!Dar condu prudent!
Comment
-
E grupul conic din cutia de viteza, am avut si eu problema acuma 1 an si s-a rezolvat pe garantie. Trebuie data jos cutia si schimbata piesa respectiv, operatia dureaza cam 1 zi.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Pai si eu ce-am zis mai devreme? Scutul sau vreun suport slabit. atunci tacane la accelelrari bruste sau frana de motor. bineanteles si la eliberarea ambreiajului dupa schimbarea vitezei. deci uitati-va prima data pe sub masina si pe la suportii motorului/cutiei si apoi mergeti la service.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Asta cu scutul ii gogoasa care ti-o da si la service, ca vezi scutul si alea alea, cloncanitul ala se simte si in pedala de ambreaj, cel putin la mine asa era.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
eu oricum nu-mi pun speranta intr-o solutie de la reprezentanta Lion Mures,e cam varza si plina de incompetenti,credeti-ma!Sant patit cu RenaultulLast edited by gabinicu77; 21 April 2008, 11:03.It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Dupa ce schimb viteza cand accelerez se aude un cloncanit ca si cum as lovi ceva. Se intampla doar in treptele 1, 2 si 3 si nu de fiecare data.
Cand bag marsarier trebuie sa accelerez mai tare ca altfel se aude un huruit.
Nu am reusit sa-mi dau sema daca zgomotele se aud din cutia de viteze sau din alta parte.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Ar putea fi de la grupul diferential sau de la scut. Eu zic sa incepi prin strangerea suruburilor scutului, sa vezi daca se mai aude.
Huruitul care se aude in march-arriere e normal.
Comment
-
De mutlte ori cand pun frana mai puternica se aude un cloncanit in momentul cand se opreste masina si are tendinta aia sa o ia un pic inapoi. Parca ar fi un joc sincer am impresia ca e o roata cu totul care are un mic joc sau o placuta de frana care nu sta bine.
ce ar putea fi?? Nu se aude la inceputul franari se aude exact cand se opreste masina (mai in forta)
aveti ideea ce este?
masina are o luna si 2500 km1.5 dc
Comment
Comment