Salutare la toata lumea....am si eu o mica intrebare cine stie si poate da un rasp....mi-am montat o instalatie de xenon pe proiectoare...de 35w 6000k....si mi sa ars siguranta de la tablou care este de 15....am bagat alta de 15 la fel sa ars....am bagat una de 30 merge doar proiectorul de pe dreapta....astept ceva rasp....pls...
Probleme Xenoane Proiectoare H11....
Collapse
X
-
Sunt h11, daca ai facut legaturile bine,problema vine din balast.Incearca sa mai verifici o data legaturile,polaritatea la balast conteaza foarte mult,daca legi gresit, ori se arde balastul,ori siguranta,in cazul tau punand o siguranta supradimensionata,cred ca ai prajit balastul.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostSunt h11, daca ai facut legaturile bine,problema vine din balast.Incearca sa mai verifici o data legaturile,polaritatea la balast conteaza foarte mult,daca legi gresit, ori se arde balastul,ori siguranta,in cazul tau punand o siguranta supradimensionata,cred ca ai prajit balastul.JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Originally posted by 30rdd View Postnu ai inteles ,aveam siguranta originala...sa ars, am pus alta la fel de 15,s-a ars si a doua si dupa am bagat una de 30 si atunci a mers doar ala din dreapta masini ,si acum am pus o siguranta de 20 si nu mai sare dar nu merge balastul din dreapta, nu se mai aude zumzetul ala,si am desfacut pe acolo am verificat legaturile si tot nu merge,ce ar mai fi de facut....?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by 30rdd View PostSigurantele alea de 15 se ardeau instantaneu.......nu le-am pus eu, mi le-a montat cineva........si acum ce mai e de facut?....app daca vrei da si mie un pm cu nr tau de tel sa te mai intreb....mersi anticipatLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Inca nu am rezolvat....am facut proba, e balastul,am vbit la garantie si maine imi trimite un balast nou....era legatura cu mufa si nu facea un contact corect si deaia sa ars...acum astept sa vina balastul nou...si o sa trag direct de pe fir sa nu mai umblu cu mufe...JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Nu scrie nicaieri in talon ,in cartea masini, ce tip de bec e ,daca e xenon sau halogen,deci nu sunt probleme,daca te opresete pt motivul asta inseamna ca e de ciugulit.......si mai e o chestie poti sa le zici ca ai comanda speciala de fabrica cu xenon si ca e variata de germania si gata...)...JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Azi am rezolvat si problema xenoanelor pe proiectoare...am schimbat balastul nou si am refacut legaturile si nu sunt probleme....sper sa tina...am pus si siguranta de 20....sunt super multimit de ele...curand o sa pun si niste poze in threadul cu masina mea....multumesc lui dan.gutu pentru sfaturi....si lui edi....JUST ME.....30-rdd......
Comment
Comment