Originally posted by doru
View Post
Cheia de desfacut roti!
Collapse
X
-
@golanu Stiu de doua modele. Unul seamana foarte mult cu cel folosit la "batrina doamna" cu forma unui romb si al doilea tip o chestie cu un picior de reazem pe sol si un brat cu care agati pragul masinii si il ridici. Eu am in portbagaj modelul vechi (romb) primele cricuri de acest tip au fost lnlocuite pe motiv ca rulmentul care prelua rotatia manivelei si sarcina masinii ceda foarte usor (sareau bilutele din el) In principiu zic ca amindoua sunt bune!( daca le ai la tine) cred ca te descurci mai bine cind ai ceva la indemina si nu trebuie sa stai miloaga in drum .Cum se foloseste?-"nevoia este cel mai bun sfetnic!"Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Cheia aceea telescopica e sfinta si costa doar vreo 20-25 ron(face toti banii).Cheile de roti atit la Logan cit si la Solenza sint de toata jena,mai ales daca ai jenti ALU,la care stiti bine ce greu se desfac prezoanele.Eu unul am facut o pana pe Valea Oltului(noaptea,cu jenti ALU pe masina si am rupt cheia fara sa reusesc sa desfac decit un prezon.Noroc mare am avut cu un nene f amabil care s-a oprit si mi-a dat cheia lui de roti(CEA TESCOPICA).Nu cred ca vreti sa aveti asemenea experiente triste di cauza unei chei de roti.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
O sa postez aici chiar daca e vechi topicul. Va rog indicati-mi si mie unde sunt locurile corecte de pozitionare al cricului sub masina pt. a da jos roata fata/spate. Eu nu mi-am dat seama daca am pus cricul unde trebuie, cel putin pt. roata spate am prins aiurea de tot sub punte. O poza , o schita e binevenit, in manual era vag de tot prezentat. Si ma gandesc sa nu pun vreodata in loc gresit sa treaca prin tabla
Comment
-
Comment
-
eu chiar nu am avut probleme cu cheia si cricul. Iar cheia e solida, m-am suit si cu piciorul pe ea sa desfac roata. Masina e din 2008 februarie. Schimb rotile de iarna/vara fara probleme. Cricul pare mai palid, adica ma astept sa se rupa oricand, nu am incredere in el si il dublez cu altceva.
Comment
-
Originally posted by 1.6_mpi View Posteu folosesc descrierea din figuraAttached FilesLast edited by lord_wader; 30 March 2010, 21:01.
Comment
Comment