Hehe de ras sau nu, am tras cu tata amandoi cand vroiam sa desfacem un prezon si s-a indoit si la mine cheia de roti, cred cristi ca se datoreaza faptului ca masinile sunt ''din primele serii''. Fratii nostri le-au facut fratii nostri sa le desfaca, deci e de mers la service cand ai o astfel de problema si prezoanele sunt incapatanate.
Cheia de desfacut roti!
Collapse
X
-
Si tu ai tot cheie veche, astea noi sunt foarte rezistente.
Comment
-
Miky 48 are dreptate.Si eu am cumparat o cheie telescopica di magazinul Real din Baia Mare.Varful cheii este cu bila (ca la tubulare), si pe ea se monteaza o tubulara care vine impreuna cu cheia telescopica, si care pe o parte este de 17 si pe cealalta parte este de 19, si tu pui care parte o vrei.
Vreau sa precizez ca aceasta cheie e super buna.Nu cred ca este vreun prezon sa nu il poti desface cu aceasta cheie. Important este ca nici nu depui mare efort, deoarece cheia se lungeste destul de mult, si ai o forta mai mare, cheia nici macar nu da impresia ca s-ar deforma putin.E super si pretul e undeva pe la 30 RON.
Singura problema e ca trebuie sa ai la tine si o cheie cu care sa ridici cricul, deoarece asta nu are acele mici urechi care intra in locasul de la cric.
Acuma si eu port 2 chei : asta, cu care desfac rotile si cea originala cu care ridic cricul
Daca ve temeti de lipsa de spatiu faceti cum am facut si eu : mi-am intors roata de rezerva cu partea interioara a jantei in sus, si in interiorul ei mi-am pus toate cele necesare, dupa care am pus la loc presul care acoperea roata, si nu se mai vede nimic.Last edited by andrei; 11 August 2007, 13:50.sigpic
Comment
-
Originally posted by andreiSi tu ai tot cheie veche, astea noi sunt foarte rezistente.
dar cricul este o gluma facuta de cei de la dacia si mi se pare foarte impracticabil. a trebuit sa-l folosesc cind montam la un preten apratorile de noroi. afara se intuneca rapid si deci ma grabeam putin.
in caz ca va grabiti undeva, acest cric nu o sa tina cu voi in caz ca il folositi. pe linga faptul ca nu ai viteza la ridicare/coborire, ai toate sansele sa ii proiectezi manivela in masina sau mina ta in asfalt.
deci in continuare recomand intoarcerea rotii de rezerva si punerea in interiorul ei un cric serios.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
stie cineva cum se pun inapoi insurubate la loc cheia de desfacut ornamentul de plastic la roata si cricul pentru ca am fost nevoit sa le scot din surubul lor nou si acum nu mai stiu cum sa le pun inapoi la loc? Nu am fost atent atunci cand le-am desfcaut ma grabeam si acum stau asa ca nu mai stiu cum sa le pun din nou la loc.In manualul d eutilizare imi arata modelul de cric vechi si eu am unu nou adica golanul meu e din iunie 2007....
Comment
-
Cum vi se pare...oi fi eu mai nepriceput...dar la prima pana...am si strambat-o ...plus ca nu am reusit sa destrang roata cu ea!parca ar fi din plastic ...
faci cumva sala?? muschi alea alea )ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Cheia aia nu e foarte rezistenta dar nu trebuie tras de ea de parca e de otel.
Si niciodata nu trebuie apasat cu piciorul pe ea, cum am vazut ca fac unii.
Comment
-
Eu sunt derutat... cate modele de cric sunt? eu am loganu din 2005 si am cric de ala ca un "romb" sa zic asa... iar cheia nu mi-a facut probleme, doar ca nu pot scoate roata dupa ce o strang astia cu pistolul la service, m-am urcat cu totu pe ea, si tot degeaba dar nici nu s-a rupt sau indoit... deh, am doar 66 de kg :PDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
@golanu Imbraca-te mai gros sau stiu eu... ia vre-o gagica buna in brate Habar nu am cum sefoloseste cheia si cricul sunt noi ,noute si nefolosite. Vezi ce frumos arata! Cind am demontat am folosit cheia de roti de la ARO si nu am avut nici o pbTraiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
@meseriasu' cred ca am sa caut gagica, numa ca tre sa o pot tine in brate :P... oricum, rotile le-am scos de mai multe ori si nu imi fac probleme, deocamdata, dar nu inteleg despre care cric se spune ca e prost, ca eu sunt multumit de cel cu care a venit masina... de asta am intrebat daca sunt mai multe modele de cric .Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
Comment