Cheia de desfacut roti!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cheie desfacut suruburi roti

Cel mai bun lucru este sa cumperi o cheie specializata. Asta are un brat de cca. 800 mm, si desface cu usurinta orice surub de roata. Eu am cumparat una cu vre-o 5 Euro, si sunt foarte multumit de ea.

Gabescu

Comment

O solutie pt cine vrea un altfel de cric.
      Attached Files

Comment

Originally posted by loribob View Post
        care alte gaurele?
        Am vrut sa spun ca la mine, in locurile unde am desenat cu verde acele mici ovale sunt gaurele, la fel ca in locul unde indica sageata, pe toata marginea aia, sa fie vreo 5-6 si pe stanga si pe dreapta, acuma nu stiu ce sa zic la ph2 nu sunt dar la ph1 am mai vazut, si banuiesc ca au fost facute din fabrica pt a monta praguri
        de asta aveam o nedumerire referitoare la locul unde se fixeaza cricul, imi pare rau ca nu mai am acum bluetoth, ca am facut niste poze, dar cat de repede o sa le pun.
        Last edited by lord_wader; 1 April 2010, 11:56.

Comment

nu-mi dau seama exact ce alte gauri ai la masina in zona aia dar te asteptam cu o poza ,e mai simplu,succes

Comment

Intrebarea asta sa mai pus dar nu am gasit un raspuns concret. Am un cric hidraulic si de ce puncte pot ridica masina inafara de praguri. Pe unde mai pot pune cricul ,imi este frica sa nu gauresc tabla .
            sigpic

Comment

eu pun pe lonjeron. pun o buncatica de lemn deasupra cricului si dai bataie...
              al tau e dinala cu brat sau dinala cu telescop?
              sigpic

Comment

Prima data si eu m-am chinuit ...dar apoi am vazut care-i smecheria si a mers....

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  Cum vi se pare...oi fi eu mai nepriceput...dar la prima pana...am si strambat-o ...plus ca nu am reusit sa destrang roata cu ea!parca ar fi din plastic ...
                  Am strambat si eu cheia...rotile le-am dat de cateva ori jos dar la vulcanizare si operatiunea s-a desfasurat cu pistolul pneumatic.
                  Pana la urma ce cheie de roti e buna?
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu am cheie in cruce , cu diferite marimi la capete.
                    o am de peste 1 an , de cand am strambat coarba originala si nu am avut probleme cu ea.

Comment

Bun...deci sa-mi iau cheie in "crushe"...ma gandeam ca ori sunt eu prea puternic ori prea dus de am strambat cheia din fabrica asa repede.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu chiar nu am avut probleme cu cheia originala, am desfacut 2 roti pana acum si nu au fost probleme
                        lipsa text

Comment

Treaba e, ca cei de la vulcanizare ,strang prezoanele asa de tare incat nu le mai poti desface cu cheia din fabrica.

Comment

eu cheia originala am rupto,am dat cu picioru in ea sa ii desfac prezoanele unui prieten,parca ar fi din plastic

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                              Am strambat si eu cheia...rotile le-am dat de cateva ori jos dar la vulcanizare si operatiunea s-a desfasurat cu pistolul pneumatic.
                              Pana la urma ce cheie de roti e buna?
                              am luat din aia de la omv cred .
                              in genul asta http://www.autoeuropartner.ro/upload...I_17,19_MM.jpg
                              Cu asta poti sa desfaci aproape orice .
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

da , si asta e buna , are tija din 2 bucati ....ai forta cu ea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google